Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjjtyjetyd

Kredyt Hipoteczny

Polecane posty

Gość dfjjtyjetyd

Czy bral ktos ostatnio kredyt hipoteczny z dtacja(rodzina na swoim)-lub jest w trakcie- i ma jakies spostrzezenia na tematow bankow, ofert? my skladamy teraz wniosek do PKO BP + korzystamy z oferty doradcow finansowych ktorzy maja tez poszukac odpowiadajacej nam oferty("pojawili" sie w trakcie, jak juz postanowilismy skladac wniosek w PKO)tak mysle, na co zwracac uwage zeby nie przeoczyc czegos a potem zalowac...bede wdzieczna za opinie

Gość dfjjtyjetyd
no to cos mi sie wydaje, ze mi Pan za duzo nie pomoze:P

Gość dfjjtyjetyd
roznie na niego mowia, ale prawda jest taka, ze jak sie chce miec wlasne M przed 30 to jest to trudne bez zaciagania sie...nie mowie, ze nikt za gotowke nie kupuje:P bo i tacy sa:P

Gość bdjskgfdg
podnosze.

PKO jest najdroższym bankiem ze wszystkim. A doradcy mają podpisane umowy z kilkoma bankami i potem wciskają ich oferty. Radze samemu przejść się po bankach, dopytać, pospisywać oferty i wybrać. Z tańszych banków: Nordea, Polbank, Lukasbank.

Gość bdjskgfdg
Dziekuje za odpowiedz.

Gość bgjhjvt
podnosze:)

Gość dgahroiaerheoA
Tak z rana podnosze:P

Gość zgagolec2342
Nie ma po co podnosić... laida ---> dobrze Ci napisała,nikt Ci gotowej recepty nie poda,musisz trochę pochodzić po bankach z dyktafonem...

Gość dgahroiaerheoA
no wlasnie widze, ze nie ma za bardzo sensu... ale myslalam, ze oprocz gotowej rcepty:P ktos sie podzieli jakimis spostrzezeniami-czasem sa rzeczy na ktore sie nie zwaraca uwagi na poczatku a ktore wychodza z czasem....ot myslam, ze Kafeteria rada poratuje:P 🖐️

Gość ja mam w PKO BP
i w porównaniu do innych jest w nim niska stopa procentowa

Gość martaaa30.....
ja nie mam takiego kredytu ale słyszałam ze pko ma najtaniej i szybciej mozna dostac nie utrudniaja tak.A swoja drogoą do autorki topiku jaki przedstawicie dochód w banku pytam z ciekawosci.

Gość dgahroiaerheoA
Dziekuje. No wlasnie operta PKO wydala nam sie korzystna. Najgorzej bo razem z mezem nie mamy za bardzo pojecia o kredytach:O i niby tyle tych bankow, ofert ale na co patrzec, jak wybrac ta najbardziej korzystna?nie wiemy do konca czy w zl-chociaz jak rodzina na swoim to nie ma wyboru czy we frankach...wyczytalam, ze nieraz te kredyty bez dofinansowania wychodza taniej niz te z dotacja...umowa przedwstena podpisana, w tym tyg musimy zlozyc wniosek...napewno w PKO zlozymy ale moze jeszcze po drodze cos sie znajdzie interesujacego, zobaczymy.

Gość ja mam w PKO BP
piszecie, że to najdroższy bank, owszem opląty miesięczne są drogie,a te niskie odsetki chyba równoważą wszystko

Gość dgahroiaerheoA
dochod- jestesmy za granica- m-cznie 3,5 tys euro. Doradcy nam powiedzili, ze PKO nie chce udzielac -tzn nie udziela kredytow malzenstwa pracujacym za granica-jesli jedno by bylo w Polsce nie ma problemu ale jak dwoje nie rozlicza sie w Polsce to jest problem, niby nie mogliby by nas zwindykowac:(dlatego bedziemy skladac jeszcze w jednym banku dla pewnosci,Pani w PKO pow, ze nie ma problemu, ze dostaniemy ale w sumie ona decyzji nie podejmuje tylko analitycy wiec??

Gość dgahroiaerheoA
czas do pracy. jesli chcelibyscie cos napisac to smialo;) ja nadrobie jak wroce🖐️

Gość biznes woman1111
No wlasnie jesli chodzi o PKO BP to tak jak juz wczesniej napisal, oni maja swietna reklame jednak sa najdrozsi, oferta z poczatku moze wydac ci sie korzystna bo nie podaje wszystkich ukrytych kosztow natomiast z czasem gdy bank je zaaplikuje z nienacka juz nie bedzie tak cacy. Tez radze dobrze pochodzic, poszukac, przegladac oferty, i raczej samemu niz polegac na doradztwo wiadomo oni musze sprzedac i wcisnac, takze bede ubarwiac i kolorowac jak tylko moga

Gość oj tylko nie z PKO
tak, z PKO haha, nie bierz tylko, bo najpiew jest ok, a po 8 latach czy jakoś tak, tak dowalą odsetek, że płaci się podwójnie.

Gość buighbjh
hm....

Gość buighbjh
no co Ty -my mamy w planie splacic to jak najszybciej!w jednym banku Pani pow, ze nawet z rodzina na swoim mozna spalcic wczesniej- wiec max 3 lata i kredytu nie ma...no chyba, ze nas w bald wprowadzila i nie mozna spalcic wczesniej niz 8 lat to wtedy 8 lat i ostatnia rata calosciwa.

Gość zdecydowanie polecam
kredyt mieszkaniowy z dopłatą Invigo * pomagamy we wszystkim: od wyboru oferty do wypłaty kredytu, a sprawdzenie wysokości raty i zdolności trwa tylko kilka minut * kredyty mieszkaniowe 20 banków w jednym miejscu * wszystkie formalności bez wychodzenia z domu, z telefoniczną pomocą dedykowanego konsultanta * teraz dopłacamy do kredytów - nawet 3 000 zł najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/kredyty_mieszkaniowe_przez_internet.html Open Finance * bezpłatne porównanie ponad 200 ofert bankowych * dopasujesz ratę kredytu do swoich możliwości * atrakcyjne oprocentowanie * pomoc w załatwieniu formalności najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/openfinance/mieszkaniowe.html Expander * bezpłatne porównanie ofert z 24 banków * dowolny czas spłaty kredytu, nawet do 50 lat * kredyty hipoteczne z niską ratą * kredytowanie nawet do 110% wartości inwestycji najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/expander/kredyt_mieszkaniowy.html