Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mas_ka

Po 30 - zaczynamy od nowa!

Polecane posty

Wygrzebalam sie z cuchnacego klamstem zwiazku. Jestem wolna. Zaczynam od nowa. Mimo blizn - zaczynam od nowa, a co? 30 to juz nie to samo co 20 czy 25. Moze i przegapilam czas na milosc. Ale nie przegapie reszty zycia, mam zamiar tanczyc, smiac sie, uzadzac urodzinowe zabawy, zyc kolorowo i spelniac sie zawodowo. Chrzanic tych co chcieli mnie zniszczyc, upokorzyc :-). Po prostu chrzanic - skoro im to bylo potrzebne to sa biedniejsi ode mnie. muzycznie - jestem Bad dziewczynka :-) http://www.youtube.com/watch?v=y2atoxtnXiI

Gość jakija
no to gratuluje :) ja tez tak mam :D

;-) czasem dobrze poplakac, ale jak przetrzesz juz oczy, widac ze swiat nadal ma duzo do zaofiarowania i chyba trzeba z tego korzystac, nie?

ha! i tak trzymac :-) kciuki za siebie, kochane, za siebie muzyka, film, pasje, wystawy, zycie, jakas jednorazowa akcja pomocy komus, moze nas byc wszedzie pelno, tylko musimy w siebie uwierzyc :-) silni sa nie Ci co sila zdobywaja swiat ;-)

Gość jakija
ja tam wole jezdzic szybko samochodem:)taka adrenalinka:)

Gość jakija
i byc na łonie:P:P:P......... przyrody oczywiscie ale to na wiosne:D

kazdy ma jakis sposob :-) i o tym jest topik - jak zyc pieknie i pelnia ja obejrzalam wczoraj ten film - polecam, bardzo malo prawdziwy ale dotyka tego o czym chce powiedziec na tym topiku - w kazdym z nas jest gdzies marzenie, zdeptane, upokorzone, zapomniane jakis talent, dar, jakas sile, ktora moze sie okazac potrzebna kobitki - pozluchajcie http://www.youtube.com/watch?v=gQTsW6TGAUE&feature=related

u mnie się jeszcze wszystko zabliźnia, ale nie użalam się nad sobą. Poszukuje celu, radości - pasji ! Na kafe jestem od niedawna. Pozdrawiam i będe tu zaglądac :)

zapraszam :-) wklejajcie Kobitki inspiracje, filmy, poruszenie, pozytywy - nie mowimy tu o przeszlosci, idziemy do przodu!!!