Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy skoro nie odbiera

co byscie pomyslaly?

Polecane posty

tak sie wlasnie zastanawiam i nie wiem co mam myslec.moj facet nigdy nie odbiera telefonu gdy jest z swoja rodzina,np u nich na urlopie.raz tylko sie zdarzylo zeby odebral,akurat go obudzilam i byl u siebie w pokoju sam. gdy jest u siebie w miescie gdy dzwoni do mnie zawsze jest na miescie,nigdy u siebie w domu. czy to nie jest podejrzane troszke?czy moze panikuje?

Gość A wycelowl tobie ktos w buzke
idz juz spac dziecko

Gość jakija
bo ma inna ktorą rodzina akceptuje albo ma toksycznych rodziców ktorzy mu zabraniaja byc z kimkolwiek

Gość moj ex tez tak robil
:-o Moze to ten sam koles? :D

nie znam jego rodzicow jeszcze,ale on jest facetem przed 30 wiec chyba by mu nie zabraniali byc ze mna,nie wiem to z nieodbieraniem telefonu lub przerywanie nie zdarza sie pierwszy raz wiec dlatego mnie to zastanawia

Gość do tego jestesmy stworzone
jest żonaty albo w konkubinacie do siebie cie pewnie nigdy nie zaprosił?

problem jest taki ze mieszkamy bardzo daleko od jego rodzinnego miasta a ze to dopiero poczatek zwiazku 5miesiac,to mnie tam nie zapraszal. obawiam sie wlasnie tego ze on tam ma narzeczona.ale jak mam to sprawdzic? ogolnie wersja oficjalna jest taka ze on rzucil dziewczyne gdy mnie poznal,ale po tym wszystkim juz nie jestem tego pewna

Gość skoro....
ludzilam sie ze moze jednak nie odbiera tel z innych powodow,ale podzisiejszym juz praktycznie nie mam zludzen

Problem może być głupi: podsłuchująca rodzinka. Moi teściowie są tacy, wszystkie rozmowy podsłuchują, specjalnie lecą z drugiego końca domu. Jak u nich jestem i coś robię na kompie to tez mi wiecznie zaglądają przez ramię. Próbowałam nawet dość chamsko protestować (jak już straciłam cierpliwość) ale to nie dociera zupełnie. Listy też otwierają...

Koooocham jak mi tak "posdłuchuje" cenzuruje :D

Gość skoro sprawa śmierdzi
to tak jest w istocie

no ale nawet jakby podsluchiwali to co ma do ukrycia.no ale jak mam sie upewnic ze ma inna tam>?

no i nawet nie zadzwonil dzis

Gość może poprostu jest
żonaty, ma rodzinę, dzieci...tak też się zdarza :o

Gość ze ma tam żone albo nażeczoną

jak permanentnie nie odbiera to jest po prostu podejrzane... a nie zapytałaś go nigdy wprost dlaczego tak robi?

" problem jest taki ze mieszkamy bardzo daleko od jego rodzinnego miasta a ze to dopiero poczatek zwiazku 5miesiac,to mnie tam nie zapraszal." początek związku????? 5 miesiąc????? mój mąż jak się poznaliśmy to od razu mnie zaprosił do siebie, poznał ze swoją rodziną i poznał również moją, no ale on od razu wiedział że TO JA :) po 5 miesiącach to mi się oświadczył :D

Gość robak w pomarańczowym płaszczu
no sorry, ale nie każdy po 5 miesiącach się zaręcza, nie ? niektórzy są normalni :D :o

jutro mina 3tyg jak tam jest u siebie w miescie. to tez jest dla mnie podejrzane-on twierdzi ze siostra go poprosila zeby byl tam az do czasu jej operacji. jak on dzwoni do mnie i pytam go czemu nie odebral badz sie rozlaczyl zawsze ma jakas wymowke(pisze wymowke bo nie wiem czy to prawda co mowi) mama twierdzi ze niestety ale on tam musi kogos miec. cholera jasna ja nie wiem czemu zawsze jest tak samo,to nie pierwszy raz jak facet mnie wali po rogach(to znaczy jeszcze nie jestem tego pewna,ale takie zaczynam miec przeczucia)

Gość zdradza cieee albo zdradza
swoją kobiete z tobą albooooooooooooooo wcale nie jest w domu ale jest przestępcą i obrabia banki w tym czasie :classic_cool:

ja tego wszystkiego nie rozumiem.skoro nawet wrocil do tej swojej eks albo znalazl tam sobie inna to po co jest ze mna? dla seksu? akurat w seksie jestem beznadziejna a nawet gorzej niz beznadziejna wiec nie wiem po co to ciagnie

Gość ZAKOCHANA2008-23
odwiedz go bez zapowiedzi:) wiem ze drastyczne ale jak inaczej sprawdzisz?

niestety ale nie znam adresu a poza tym nawet jakbym pojechala do jego rodzinnego domu jakbym go znala to co bym powiedziala. kolejna kwestia jest taka ze nie moge sobie pozwolic na wyjazd ze wzgledu na prace:(

Gość krasnaja brunhyldade
zadzwon do niego teraz albo napisz widomosc narob mu wyrzutów sumienia tu i teraz ze jezezli nie odbiera to musi byc cos nie tak.. ma w tej chwili odebrac bo inaczej z wami koniec... jezeli oddzwoni.. i wyjasni.. to dobrze no chyba ze bedzie to durna wymowka.. jezeli facet jest przd 30 i ie odbiera przy rodzinie telefonow... to cos nie tak.... nawte bardzo nie tak...

teoretycznie jutro badz we wtorek wraca. nie bede juz dzwonic.wychodze na kompletna idiotke jak dzwonie i odrzuca polaczenie. jakis miesiac nie wiem czemu jak gadalismy wyszlo na to ze wie o nas tylko jego siostra i szwagierka i powiedzial cos takiego: ostatnio jak z nia rozmawialem to sie mnie spytala czy z kims jestem bo wyczuwa ze mam kogos,wiec odpowiedzialem ze tak,ze jestem z toba,itd ale ze tez to wyczula. ogolnie zabrzmialo to tak jakby to byla jakas tajemnica i gdy spytalam czemu tylko one dwie wiedza cos mruknal ze nie bylo okazji tego oglaszac i zmienil temat. mam metlik w glowie i gorzej ze cos do niego czuje.bo to wszystko mam wrazenie ze jest pelne klamstw i gdy cos sugeruje zawsze mi mowi ze mam jakas obsesje po bylym i ze chyba jestem glupiutka i ze jak moge tak myslec:(

Gość krasnaja brunhyldade
zadzwon do niego teraz najlepiej z zatrzeznego numeru :0 i wez sie nie wstydz przeciez to twoj facet jest a jak niechcesz to dalej tkwij w klamstewieeee

Gość fwfwlfwfhwfh
:-D :-O

Gość wweeggaa
miałam podobnie.. :/ odpuść sobie- facet najprawdopodobniej ma kobietę/żonę i być może dziecko..

cholera tylko jak miec pewnosc?