Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin bez tonicu

spodobały mi sie te slowa

Polecane posty

Gość gin bez tonicu

...bo przecież z tysiącem innych Kobiet mogę grać na planszy "życia" a ONA marzy by być tą JEDYNĄ...a ja inaczej nie potrafię... mhm...pięknie powiedziane:)

Gość pięknie ujęte

Gość to po polsku przeciez
:D

Gość gin bez tonicu
Gdy otworze swe serce, to już po raz ostatni w tym życiu...a wtedy ONA "będzie dla mnie całym światem i nawet Niebem na ziemi". Jest tylko jeden problem, zgubiłem klucz;) Lecz wierzę, że ONA go odnalazła i nie spocznie dopóki mnie nie odnajdzie...Nie powie mi tego, sprawdzi najpierw jaki naprawdę jestem...czy na nią zasługuję bo przecież z tysiącem innych Kobiet mogę grać na planszy "życia" a ONA marzy by być tą JEDYNĄ...a ja inaczej nie potrafię. Podam całość, bo całość mi się podoba :)

Gość mądra kobieta swoje wie
Czy Wy tez uwazacie ze na temacie --wierzycie naprawde ze jutro zebrana kasa przez WOSP pojdzie na ten cel-- Obrazaja uczucia religijne coponiektorych osob? Rydzyk jest duchpasterzem prowadzacych nas za symboliczna kwote do Krolestwa Niebieskiego. Nie pozwolmy tym zblakanym owieczkom zbeszczescic jego imienia!

Gość gin bez tonicu
Postawny zatem ojcu dyrektorowi pominik zmoheru za zebrane pieniądze z orkiestry. :o Spadaj z mojego topicku :p