Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

muszę wykorzystać limit zakładanych tematów

Polecane posty

Podejrzewam, że innaczej kador nie byłaby w stanie zrobic ani skupic sie na czymkolwiek innym :classic_cool: Typowe objawy uzależnienia...;)

🖐️ ;) tak na serio to chciałam sprawdzić, czy mi wyśle temat, bo poprzedni chyba zjadło :classic_cool:

no to może cenzura działa po renowacji już na etapie wysyłania? Jak już nie mozesz założyc to podrzuc go tutaj. Założe w Twoim imieniu:)

ależ nie trzeba :) ;) 3 miesiące temu (10 października) przybyłam sobie z nudów na kafe :classic_cool:

Oooo...To Ty tylko o msc starsza ode mnie jesteś? A jam myślał, że Ty już stara wyjadaczka;)

łeeee tam gwiazda :classic_cool: ale jak sobie przypomnę mój pierwszy topik jako pomarańczka... a sama historia mojego przyjścia na kafe jest dziwna :classic_cool: trzy miesiące na tym kącie :classic_cool: wcześniej miałam chyba 3 inne, ale do każdego zapomniałam masła :D

No tak...bez masła nie da rady. Brakuje niezbędnego poślizgu żeby sie wcisnąc....:)

vomity...vomity dadzą sie lubic...są takie kolorowe:classic_cool: i nieskrępowane konwenansami!!!

No co? Tak mam i już. Poprostu częśc vomita chce sie wydostac przez nos i tyle :classic_cool:

ale my tutaj tak pitupitu o vomitach, a limit tematów sam się nie wykorzysta :) :classic_cool:

znalazłam w temacie o zablokowanych nikach coś, co mnie rozśmieszyło, a nie powino :) :D

Na myśl o moderach moje vomity nasilają aktywnośc. Niektóre bardzo chcą coś napisac i ciągnie je do klawiatury...:)

A to P. cenzor chciała ten tego na ten rondel? Wyjaśnijcie bo jestem nierozgarnięty z lekka....