Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34...

Zamrożone rok temu udko-trujące?

Polecane posty

Gość 34...

własnie takie zamrożone udo z kurczaka odkryłam w zamrażarce, dokładnie rok temu bo jest data... teraz go rozmrażam i zamierzam coś z niego zrobić... Mże być szkodliwe??? zamrożone świeże, leżało tak sobie gdzieś w kącie i czekało na lepsze czasy :P

nie sądzę jak rozmrozisz, to na wszelki wypadek powąchaj jak nie śmierdzi, to jedz i na zdrowie :)

Gość wydaje mi sie ze
moze miec taki dziwny zapach zamrazarki :P sama jak znajde rzeczy mrozone dluzej niz planowalam to zwykle ida do kosza lub gotuje je dla kotkow bo mi mieso z takim typowym lodowkowym zapachem nie przejdzie przez gardlo. trujace nie jest o ile w miedzyczasie nie bylo rozmrazane i powtornie zamrazane

Gość ghjkl
25 -cio letnim mięsem z puszek ludzi faszerowali to Twoje udko to pikuś przy nim .

Gość azizja
szkoda ci wyrzucic? ryzykuj, :) ja bym bez zalu wyp.... do kosza

Gość 34...
spoko, gotuje właśnie zupe na nim ;) nie smierdzi :D

Gość wwrrr
nie ryzykowalabym, zamrożone żarcie też chyba ma jakiś termin przydatności do spożycia

Gość 34...
hhmm, a skad wiesz ile leży w sklepie cokolwiek zamrożonego? :) ja wiem że kuiłam to świeże i raz zamroziłam

Gość sajonara
Trochę to dziwne ,ze przez rok udko sie utrzymało :-) Nie odmrażasz nigdy zamrazarki,nie sortujesz produktow w niej,nie przegladasz?

Gość 34...
tak, przeglądam, ale akurat zużywałam inne rzeczy, dokupywałam nowe itd... a to wielkie udo a nie podudzie maleńkie które na jeden kęs jest, tamto ledwo mieściło się do gara i ajkośtak mało wygodnie mi było go zużyc ;0 Wyszła pyszn apomidorówka wczoraj :)