Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karimaa

dlaczeg kobiety nie cenia intelektualmych zainteresowań

Polecane posty

Gość hohoooo
hmm, dla mnie jest wazniejsze ze to mężczyzni w tej sytuacji maja wieksze mozliwosci wyboru;)

Gość Mirabella ...
Ten o którym pisze jest architektem, ale skończył też prawo ... i wygląda jak milion dolarów ... w dodatku zapalony motocyklista ... co także robi wrażenie ... Często zmienia miejsca zamieszkania, dlatego też w jego mieszkaniu mebli na lekarstwo, a książek na tony ...

Gość Mirabella ...
hohoooo - zależy który facet ... taki jak ten o którym pisze, to owszem... ale ta reszta? :O To już trudno nazwać facetami nawet ... takie czasy ... :O

Ja tez cenie.Zreszta nie wyobrazam sobie zyc z facetem,ktory nie jest inteligenty.A co najgorsze,ze takich facetow jest coraz wiecej :( Tak dowodza badania.

Gość Mirabella ...
Niestety, rokowania są kiepskie ...

13:13 [zgłoś do usunięcia] karimaa astronomia,II wojna światowa,chemia może nie umiesz przekazać swojej wiedzy w interesujący sposób? Astronomia--to dość cekawe zagadnienie,trudno mi uwierzyć w to,iż kobiety porzucaja Cię z powodu zbyt obszernej wiedzy na ten temat;) Po za tym chyba nie tylko za intelekt powinniśmy cenić drugą osobę.