Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pomaranczowo bedzie dzisiaj

problem z dziewczyną brata chłopaka - jak jej utrzec nosa?

Polecane posty

wkurza mnie dziewczyna brata mojego chlopaka :o mimo, iz jest z jego bratem krocej niz ja z chlopakiem (my 4lata, oni nie całe 2 lata), panoszy sie tak, jakby byla w ich zyciu od zawsze :O kiedy tylko sie spotykamy daje mi do zrozumienia swoim zachowanie w stosunku do reszty braci mojego chlopaka i jego rodzicow, ze jest lepsza ode mnie i bardziej wyluzowana... drazni mnie to bo ma w stosunku do nich glupie zarty, ktore mnie nie bawia, a caly czas usiluje udowodnic mi,ze to ona wiedzie tam prym... ja nie mam zamiaru z nia rywalizowac, ale takie zachowanie strasznie mnie denerwuje 😠 dogaduje tez mojemu chlopakowi, a on sie nie odgryzie bo jak mowi nie wypada bo to dziewczyna... :o jak jej utrzec nosa zeby sie troche opamiętała?

Gość aierz
rzuc w nią ciastem

haha no dzieki, na kafe zawsze mozna liczyc na dobre rady :p ale z tymi golymi klatami bedzie problem :o

Gość a moim zdaniem_
Bo jestes plaska jak deska i bys sie skompromitowala :D

Gość opierdol z gory na dol i to w
towarzystwie jak bedzie sie wymadrzac!

płaska jak deska to moze nie, ale rozmiar mniej od niej mam :o :P ona sie czuje strasznie pewna, ciagle powtarza jaka to z niej najlepsza studentka, jak wszystko swietnie robi, az mnie mdli :o

wkurza mnie tym,ze udaje kogos kim tak na prawde nie jest... i niczego jej nie zazdroszcze, wkurza mnie jej zachowanie i tyle, jest mlodsza ode mnie o 2 lata (ma 22) , ale zachowuje sie jakby miała lat 13 :o

to ty badz wyluzowana, olewaj to. Jestes fajna?no pewnie, ze jestes, wiec tego sie trzymaj i nie rywalizuj! Pamietaj, ze krolowa jest tylko jedna! I to TY nia jestes! tak sobie mow!

PIRATE hehe dzięki ;) ja z nia nie rywalizuje, bo wiem,ze i ona jest inna i ja jestem inna :) ostatnio slyszalam,jak zalila sie swojemu chlopakowi,ze jak ja jestem i jest ona to przyszla tesciowa mnie traktuje lepiej niz ją :o a wcale tak nie jest, bo jestesmy traktowane jednakowo...

Gość a moim zdaniem_
Generalnie problem to ma ten kto sie wkurza a nie ten kto jest wkurzający ;) TY sie denerwujesz a nie ONA ciebie denerwuje.

nic sie nie martw, skoro nie jest soba to znaczy ze i tak kiedys nadejdzie jej kres....wszyscy to wyczuja!!! po jakims czasie granie kogos kim sie nie jest staje sie idiotyczne wiec Ty badz sobą!!! nie zwracaj na nia uwagi, a jak chcesz jej utrzec nosa to smiej sie! smiej sie do niej parszywym usmieszkiem , cokolwiek nie powie usmiechaj sie ale nie odpowiadaj na nic c o nie dotyczy twojej osoby.

ja sie wkurzam bo ona robi to z premedytacją ;)

Gość a moim zdaniem_
Traktuj jak powietrze, wle wiem, to jest silniejsze od kobiecej psychiki "no jak ta cipa moze sie szarogesic , no jak !" ;)

Gość a moim zdaniem_
" bo ona robi to z premedytacją " Bo widzi ze to działa ;)

nikkka_ masz rację :) postaram się od dzisiaj nie zwracać uwagi na jej głupie docinki ;) obawiam się co to bedzie dalej, jak pozostali bracia mojego chlopaka beda mieli dziewczyny, jest ich jeszcze 2, ale mam nadzieje,ze wybiorą lepiej :D

Traktuj jak powietrze, wle wiem, to jest silniejsze od kobiecej psychiki "no jak ta c*pa moze sie szarogesic , no jak !" no wlasnie :D w dodatku młodsza :P

sztucznie stwarzasz sobie problem to Twoja siostra? nie równie dobrze żadna z Was nie będzie synową, a Ty się podniecasz takimi pierdołami dystansu trochę nie rób z siebie dziecka

Gość a moim zdaniem_
i glupsza :P Olej, znudzi sie jej , jak zaczniesz podsrywac to dopiero zacznie pokazywac pawi ogonek ;)

kobito droga! ty na chwile obecna jestes tylko z 1 z tych braci i powinno cie jedynie obchodzic to co dzieje sie w waszym zwiazku. nie patrzec na dziewczyne tego czy tamtego brata. moze i znajdzie sie nastepna zołza....a moze beda wszystkie zołzy tylko pamietaj wygrywa najbardziej rozsadny i w swoim zachowaniu i w postepowaniu! im bardziej jestes normalna, tym bardziej ktos to doceni.w twoim przypadku ma to byc twoj chlopak a nie jego przyszla bratowa czy jego matka.... uwierz mi ze im wiecej tamta sie bedzie panoszyc tym wiecej straci w ich oczach..

wiem,ze najlepszym sposobem jest traktowanie jej jak powietrze, ale czasem to jest trudniejsze, niz się wydaje... a ze jest glupsza to sie zgodze :P

nikkka_ :) no wlasnie mnie sie wydaje,ze juz troche stracila, bo ostatnio rzucila przy wychodzeniu od Nich takim zartem do przyszlej tesciowej,ze kobieta sie zgotowala i stwierdzila,ze przy najblizszej okazji wszystko jej wygarnie :o

RODZICE TWOJEGO CHLOPAKA OBGADUĄ CIEBIE RAZEM Z NIĄ DLATEGO ONA PO USŁYSZENIU OD NICH ŻE JESTEŚ NP. "SZTYWNA" W PORÓWNANIU Z NIĄ, CZUJE SIE PEWNIEJ UŚWIADOM SOBIE, ŻE BRAT TWOJEGO CHŁOPAKA I JEGO RODZICE OBGADUJĄ CIE

nie sądzę,zeby mnie obgadywali... ja do sztywnych nie naleze, ale mam w sobie troche taktu i wiem kiedy, jak i do kogo mogę żartowac :)

Gość tre;a
przypierdol jej łopatą