Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal090

Ona chce tylko sexuuklada ja ja kocham wciaz bardzo kocham

Polecane posty

Gość rafal090
chyba jej juz nie zmienie, tylko jak ja przestac kochac , dostala tego czego chciala sexu , a ja glupi rozmyslam

Gość fajowska niedzielka
Jeśli tak postawiła sprawę to pozostaje ci tylko przecierpieć i zapomnieć będzie bolało, ale to na pewno mniejsze cierpienie niż wchodzenie w taki układ, postawiła sprawę jasno ty też tak zrób, powiedz jej że nie wchodzisz w taki układ, że to cię rani i dla Ciebie w życiu liczy się coś innego. Nie pozwól się traktować jak buhaja :(

Gość gosolalalaia
Nic już nie zrobisz, pocierpisz i odkochasz sie. Trudno miec do niej pretensje, bo nie wykorzystuje Cię sam w to wszedleś, zgodziłeś się. Powiedz że nie będzie takiego układu. Niech wie, że się szanujesz.

Gość zołzowata zołza
" Nie pozwól się traktować jak buhaja " dobre heheheheh ;)

Gość nietoperek wesoły
Co zamierzasz? Chyba tego tak nie zostawisz? Wykaż się inteligencją powiedz jej prosto w oczy że to nie to czego chcesz!!! I basta z takim traktowaniem!!!!

Gość szkoda bo napewno
fajny facet ten autor...no to wez mnie,ja nie chce tylko seks chce milosci:-)

Gość nietoperek wesoły
też mi się wydaje że taki fajny, kocha ją bardzo mówi jej o tym a ona taka zimna i bezwzględna :(

Gość rafal090
dzieki:) Nie odpisalem jej na smsa, chciala tylko sexu wiec ma,tylko sex ,kiedys pisalem blagalem o to by odpisala,teraz chciala sexu wiec ma , nie bede sie ponizal i pisal a laskawa dama nawet nie raczyla odpisac Gdybym jej chcial zrobic na zlosc umowil bym sie z kobieta ktora o mnie zabiega od jakiegos czasu , ale nie zrobie tego szkoda mi tej kobiety nie zasluguje na to by stac sie moja zabawka, szkoda ze jej nie moge pokochac

Gość rafal090
jak buchaja , dobre

Gość rafal090
ta suka chce tylko sexu, nienawidze jej,chce zapomniec o niej , przestac kochac , wstydze sie powiedziec jak bardzo mnie upokorzyla

Gość gosolalalaia
Boli? Niestety w takiej sytuacji osoba kochająca bardzo cierpi. Uwierz zczasem będzie Ci lżej. A jak chcialbyś żeby było?

Gość rafal090
chcialbym by okazala mi uczucie, by bzlo taka jak dawniej , dzis z z nia rozmawialem , chce sexu to wszystko, pomzlilem sie , nie wiem jak ja sobie p poradze, okazala uczcie ale jakie_ nic juz zapewne do mnie nie czuje

Gość gosolalalaia
To nie wiem jak ci poradzic, nie wiem jak usidlic kobiete, tym bardziej tak wyzwoloną. odejdź zapomnij ona Cie nie kocha, jesli po wyznaniu uczucc dalej stoi przy swoim to możesz tylko zacząć nienawidzić i czekac aż zapomnisz, poznasz kogoś innego, uloży Ci się.

Gość rafal090
musze zapomniec, wiem ze latwo nie bedzie, nie wiem co sie ze mna dzieje zawsze bylem twardzielem, a teraz nei weim wstyd mi przed samym soba ze nei potrafie sobie poradzic,gdyby mi kiedys ktos powiedzial ze bede na forum pisal ... eh jak ja jej neinawidze

Gość rafal090
dzis mi wprost powiedzila ze chce sexu ze chce bym ja ostro wydymal , zachowuje sie jak szmata co sie z nia stalo, niegdy nie byla taka wyzwolona, SZMATA

w tym wszystkim jest jedna rzecz , z której powinieneś sie ucieszyć musisz być dobry w te klocki, skoro seksu z tobą nie potrafi sobie odmówić ;) glowa do góry, przeżyjesz, minie czas, zakochasz sie z wzajemnością i bedziesz szczęśliwy :)

Gość mocno zdziwiona
halo czyli jak facet sie chce bzykac to jest ok a jak kobieta ma taką potzrebę to już szmata. Gdybyś ją kochał jak zapewniasz, nigdy nie napisałbyś o niej "szmata". Uważam, że jesteś niedojrzały emocjonalnie. Chcesz lizaka, nie dostajesz to zaczynasz tupać nogami i krzyczeć!!! Dzieciaku zostaw tą kobietę w spokoju. Ona z pewnością cię kimś zastąpi!

Gość huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
znajdz sobie dziewczyne na poziomoe,ta to dziwka i tyle........

Gość bazylii76
kobitka szczera, powiedziala co ja interesuje a koles teraz zdziwiony ze jest dokladnie tak jak mowila hahahah zalosny koles

Gość rafal090
kocham ja , i nic tego nie zmieni , ale gdyby miala klase odeszlaby a nie dzwoni do mnie , pisze smsy i chce sexu .sex- ukladu

Gość rafal090
mocno zdziwiona tak napisalem bo chyba na to wyglada ze jest szmata, skoro odeszla odemnie a chce sie bzykac

Gość rafal090
prawiczek , nie znudzila mi sie

Gość mocno zdziwiona
uwazam ze nie myslisz o jej potrzebach tylko wyłącznie o swoich, a to juz zakrawa na egoizm. Niby dlaczego twoje potrzeby maja byc wazniejsze niz jej?

pytanie co to za dziewczyna która proponuje tobie sex a innemu będzie wyznawała miłość? dla mnie to zwykła szm*ta (o facetach mam takie samo zdanie) albo daje temu którego kocha albo żadnemu-ale dziś takie panny są na wymarciu

Gość rafal090
odeszla, co mnie obchodza jej potrzeby, gdybym to ja ja zostawil swoje potrzeby zalatwialbm z kims inym, "niby wrocila| tak myslalem a ona wrocila z propozycja sex-ukladu,

Gość rafal090
tak ja ja bede pieprzyl a innemu bedzie wyznawac milosc,to nie szmata?

Gość rafal090
chyba tylko w taki sposob ja znienawidze, bede sie z nia umawial na sex i pieprzyl ,zapomne o niej