inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 ......... zgadnijcie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SłodkaCzekolada 0 Napisano Styczeń 10, 2010 szerzyć wiedzę wśród kafeterian?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SłodkaCzekolada 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Albo...wkurwiać czasami ludzi swoimi niezwykle mądrymi topikami?:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytrgf Napisano Styczeń 10, 2010 byłeś w kościele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misty88 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Zglupiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Oczywiście że jestem po to by wkurwiać ludzi........... pśp..... zapraszam do czyszczenia kibli.......wyczyścisz i mój.........??? :) do kośioła ide na 18:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsd Napisano Styczeń 10, 2010 ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco oscylator 0 Napisano Styczeń 10, 2010 pax miedzy chrześcijany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Rocznikowo 20 .................. pśp........ jesteś kobietą z penisem i chcesz mi go włożyć........... dzięks ale nie skorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misty88 0 Napisano Styczeń 10, 2010 ja tu widze jeden problem- niezgodnosc nicka z poziomem inteligencji i wiedzy osoby posiadajacej ten nick.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SłodkaCzekolada 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ile dajesz na tacę?:-D:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Jestem najinteligentniejszy na kafetełe........:P ...... na tace nic nie daje......... gdy nie mam jakiejś wielkiej prośby do Boga........................pśp------- chyba ci się marzy kogoś zgwałcić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 No to sie ubawilam :D Serio nic im nie dajesz jak nie masz prosby??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Oczywiście.....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach