Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParówaStelar

Odgrzewać tego kotleta czy nie warto??

Polecane posty

Gość ParówaStelar

Kiedy miałam 17 lat, poznałam w Internecie chłopaka. Nie na portalu randkowym, na pewnym forum. Najpierw spodobało mi się to, co pisze i jak pisze. Potem okazało się, że on zwrócił też uwagę na moje pisanie - napisał do mnie i zaczęliśmy korespondować. On był 2 lata starszy i mieszkał w sąsiednim mieście - ideał. Trochę popisaliśmy ze sobą i on, naturalnie, zaczął przebąkiwać o spotkaniu. I co się stało? Spanikowałam. Bo jak mogę się spotkać z facetem z Internetu? Bo przecież jestem gruba! Bo jestem brzydka, nudna i beznadziejna i on na pewno przestanie mnie lubić, kiedy się spotkamy! No i dupa. Najpierw wykręcałam się sianem i zwodziłam go tygodniami, a potem przestałam pisać. Głupia gówniara :) Teraz mam 21 lat. Spotykałam się z różnymi chłopakami, byłam w 2 związkach, raz się zakochałam. Teraz jestem sama, trochę zgorzkniała, naszło mnie na podsumowywanie żywota i uświadomiłam sobie, że nigdy nie poznałam nikogo, kto by mnie tak rozumiał jak on wtedy. Nie wiem, skąd mi się to wzięło, przez cały ten czas nie myślałam o nim za często, ale teraz nagle poczułam coś na kształt tęsknoty. Ciągle mam jego adres mejlowy. Jak myślicie, napisać? Zapytać, co słychać?

Gość polalala
a co Ci szkodzi :) no risk no fun :)

Gość czarująca hehe
oczywiście że napisz...może nikogo nie ma, bedziesz miala okazje w koncu osobiscie go poznac...a jesli nie zechce to przynajmniej przestaniesz o nim myslec

Gość ParówaStelar
Powinnam napisać "odgrzewać ten kotlet" - ooops ;]. Niby no risk, ale boję się kolejnego życiowego rozczarowania. Bo jak to - pisac do faceta z netu? I jestem jeszcze grubsza niż wtedy :D

Gość a ja nie jestem sama
napisać możesz, ale się na nic nie nakręcaj bo pewnie chłopak już sobie życie bez Ciebie ułożył i może Cię już nawet nie pamięta w związku z czym może Ci być przykro :)

Gość a ja nie jestem sama
też jestem nie za chuda i tez faceta w necie poznałam i jesteśmy razem :) więc to żaden argument 'przeciw' :D

Gość ParówaStelar
Och, ale obawiam się, że on może mieć (to znaczy wtedy miał) mocno wyidealizowany obraz mnie w głowie. I już wtedy się tego bałam - że pozna mnie i zobaczy, jaka w istocie jestem beznadziejna. Wydaje mi się niestety, że w rezultacie on mógł pomyśleć, że nie jest dość fajny, żebym chciała go poznać...;/ Rok temu jeszcze mnie pamiętał, zaprosił mnie do znajomych na n-k ;]. Ale niczego wtedy nie napisał.