Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna mgielka

Kto może wypisać receptę? Kupię WELLBUTRIN

Polecane posty

A czy Ty od pierwszej tabletki miałaś skutki uboczne? Ja dzisiaj rano wzięłam pierwszą, trochę mi chyba podskoczyło ciśnienie i przez cały dzień nie czułam głodu. Jadłam coś małego, ale tylko z rozsądku. Jestem w szoku, że tak od razu lek zadziałał. Zobaczymy, co w kolejnych dniach będzie się działo ;)

Gość gość
Witam, mam do sprzedania lek Wellbutrin XR 150 mg. Opakowanie kupione w aptece we Wrocławiu (posiadam rachunek). W opakowaniu brakuje 2 tabletek. Cena 80zł. Odbiór we Wrocławiu. Możliwa wysyłka pocztą, po uzgodnieniu szczegółów. Tel 601 212 742

Gość gość
Sprzedam WELLBUTRIN 150 mg, rozpoczęte opakowanie, 25 tabletek (wzięłam 5 i źle tolerowałam). Ważny do 03/2015, ale otworzyłam dopiero w maju i wszystko w porządku. Cena 100 zł. gg 54410623

Gość gość
Odsprzedam Wellbutrin XR 300mg. Nadwyżka po własnym leczeniu. Mam 3 opakowania. Proszę o kontakt moni1410@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, mam do sprzedania 2 opakowania WELLBUTRINU XR 300 mg 30 tabletek, zaplombowane, prosto z polskiej apteki. Zostały mi po skończonej kuracji. Ważne do maja 2016 roku. Cena za opakowanie: 200 zł. Kontakt mailowy: drfilgut@poczta.onet.pl

Gość gość
kupię wellbutrin lub zyban Kielce okolice ionstorm@mixbox.pl

Gość gość
Mam Zyban, jeśli ktoś chętny jedno op.

Gość gość
Zapomniałam dodać kontaktu , gapa ze mnie. Zainteresowanych Zybnem proszę o kontakt arletta.s@op.pl