Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 32 warszawa

mam 2 miesiace konto na sympatii, nie odpisała mi ani jedna dziewczyna

Polecane posty

Gość Adam 32 warszawa

napisalem juz kilkadziesiat maili, zabawne, sympatyczne - zero odzewu Jestes raczej przystojnym facetem, nie mam problemów komunikacyjnych mam fajna prace i wlasne pasje. Chcialbym poznac fajną sympatyczną kobietę, ale chyba cos ze mną nie tak co napisze maila do którejś, to owszem wchodzi na moj profil,ale nic nie odpisuje. co jest grane?

Gość do mnie tez pisuja
fajni mezczyzni, jednak nie mam wykupionego pakietu i nie moge narazie odpisywac :)

Gość wyginam nieśmiało ciało
może jesteś zbyt przystojny i przez to niewiarygodny

Lepiej olej takie formy poznawania dziewczyn, bo nie warto. Lepiej w tym czasie wyjdz na miasto ze znajomymi, pograj w blilard, kregle itp. Wyjdz z domu i pokaz sie swiatu... A panna sama sie znajdzie i to w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość granatowe
poka fote

Gość Adam 32 warszawa
no to po co one siedzą na tym portalu.... przeciez o to chyba chodzi zeby poznac kogos. Nic z tego nie kumam

Gość do mnie tez pisuja
daj namiar to Ci powiem ewentualnie co i jak ;)

Gość Adam 32 warszawa
jak to daj namiar? ochu­jałaś?

Gość dfhwd
a jesteś ładny czy brzydki??? przyznaj cię kolego???

Gość do mnie tez pisuja
prostak ... juz nie musisz ... wszystko jasne.

Gość czarująca bardzo
wklej link...wtedy napisze Tobie co sądze o Tobie na podstawie Twoich fotek i profilu

Gość dfhwd
i masz 32 lata ??? No to już zapomnij o miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaraz zaraz zaraz
a co własciwie tu chodziło ? hmmm

Gość granatowe
wklej tu link to ci powiemy co jest nie tak

Nie przejmuj sie:D Nie warto...:D Powinienes podjesc do zycia z dystansem. Nie martw sie. Mnie sie niedawno z dziewczyna nie ulozylo... bo ma zbyt duze wymagania (stala praca, niezla praca...itp). 90% dziewczyn mysli tylko o przystojnym facecie, z autem, mieszkaniem i kilkunastom tysiacami na koncie ... wiec jesli brakuje ci choc jednej z tych rzeczy to musisz uzbroic sie w cierpliwosc... Niestety...

Gość vox populi.
Może nie mogę odpisać, bo nie wykupiły pakietu, jak koleżanka wyżej? :) A może były to dziewczyny, które chcą się zabawić poprzez ten portal, a po Tobie widać, że jesteś zrównoważonym facetem, szukającym kogoś na poważnie. Zakładając tę drugą wersję, ciesz się, że nie odpisały. Widocznie musisz poczekać dłużej, najważniejsze, żebyś później nie musiał żałować zawartej znajomości. Ja Ci życzę powodzenia, bo wydajesz się sympatyczny (przynajmniej w dwóch pierwszych postach :p ).

Gość vox populi.
"nie mogą" miało być

Gość uuupppuupp
Twoje pasje mogą niewiele znaczyć w przypadku, gdy jesteś nieatrakcyjny fizycznie. W takich portalach jak sympatia, wygląd przede wszystkim się liczy.

Gość swregtretgeyhrd
ja zalozylem konto bez zdjecia i juz 3 dziewczyny same do mnie napisaly

Gość niunia_54321
bo moze do tych co piszesz nie maja wykupionych maili, z tego co pamietam za to placi sie 10 zl / msc. Na flirciku lepiej je zaczep hehe :)

"ja zalozylem konto bez zdjecia i juz 3 dziewczyny same do mnie napisaly" Bo dla dziewczyn liczy się charakter/kasa a nie wygląd zewnętrzny :D

Adam 32-warszawa tez mam konto na sympatii ale powiem ze mam uraz niestety bo juz 2 razy sie przejechalam na acetach niuestety;(wiec raczej nie polecam juz tego typu portali

"Arqen sory ale ja nie naleze do szmat!" Tego nie napisałem.

Gość Orzełek w koronie
Musisz brac pod uwage, ze po prostu im sie nie spodobales, a jak wiadomo latwiej jest sie nie odezwac, niz stworzyc maila z odmowa. Powiem Ci co mnie odrzuca od kontaktu: kiedy facet ma w opisie o sobie: " jestem jaki jestem", "napisz, a sie przekonasz" albo maja: "......" - to jest cos co mnie od razu powstrzymuje przed kontaktem. Druga sprawa to to, ze facect czesto ma za wysokie mniemanie, a jest niezadbany, nie potrafi sie ubrac ze smakiem (nosi np skarpetki prawie ze po kolana z brudnymi adidasami:O), jest otyly, ale wg niego jest wszystko ok i szuka slicznej, szczuplutkiej dziewczyny z ktora bedzie sie mogl pokazac w towarzystwie. Przyda sie taka rada dla facetow - nie mierzcie zbyt wysoko, szukajcie kobiety na miare swoich mozliwosci.

Gość uratowac tylko
napisz jaki masz nik - dam kolezance wlasnie sie tam zapisala

Gość to ja ci powiem tak...
też założyłam konto na sympatii, załozyłam je żeby w jakiś sposób poprawić sobie samopoczucie bo niedawno zakończyłam ośmioletni związek. I powiem ci że po takim czasie bardzo trudno, przynajmniej mi, otworzyć się tak na sto procent i zacząć jak gdyby nigdy nic. Po prostu jestem trochę nieśmiała i nieufna, choć z natury wulkan energii ze mnie. Założyłam profil ponad 3 tygodnie temu i weszło mi na profil prawie 4 tysiące osób, trochę facetów sie odzywa, niektórzy nawet przystojni ale je po prostu nie mam śmiałości tak po prostu zacząć pisać o sobie czy zaproponować spotkanie.