Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawiąca macica IV

BABY POMÓŻTA !!!!!!

Polecane posty

Gość krwawiąca macica IV

sprawa wyglada tak: mam bardzo bolesne okresy..zygam, wije sie z bolu..nie moge gadac, nie mowiac o skupieniu uwagi z moich wyliczen wynika ze mam tego dnia zeznawac w sadzie!!!!!!!!!!!!!!...chce pojsc pytanie: czy mozna wczesniej jakos wywolac okres?? jak moglby pomoc mi np ginekolog????? KOMPLETNIE SIE NA TYM NIE ZNAM :( bardzo prosze o pomoc

Gość honorattkka
Tabletki anty- mnie wyleczyły ze wszystkiego- ze strasznego comiesięcznego bólu i skróciły mi okres do 3 dni :) I mogę sobie go przestawiać tak, jak chcę :P oczywiscie bez przesady ;)

Gość honorattkka
ale z tego co napisałaś wynika, że to następny okres, więc chyba niewiele możesz zrobić :(

Gość będę miliarderem
"Tabletki anty- mnie wyleczyły ze wszystkiego" Zwlaszcza z zakrzepicy i raka piersi :classic_cool:

Gość krwawiąca macica IV
hmm..no tak ale jest problem czy nie zaczyna sie brac tabletek w dniu w ktorym dostanie sie okres? przed rozprawa okresu juz miec nie bede :(

Gość krwawiąca macica IV
no wlasnie moze ktos zna inny sposob??????? wiem ze postinor wywola okres ale to robi za duze spustoszenie w organizmie :(

Gość moze sprobuj intensywnie
zaczac cwiczyc, wysilek przyspiesza okres, lub idz do gina moze cos na szybko wymysli. a jak nie to zostają czopki przeciwwymiotne, cos silnego rozkurczajacego i przeciwbolowego i duzo tamponow :(

Gość honorattkka
no właśnie dokładnie tak jest, więc raczej nic nie poradzisz :( Nie ma raczej bezpiecznego sposobu (o ile jakikolwiek istnieje) który pomoże wywołać wczesniej okres. Tak czy inaczej idź do ginekologa- wiem, że w dniu okresu możesz dostać specjalny zastrzyk przeciwbólowy

Gość krwawiąca macica IV
dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi na wszelki wypadek pojde i sie dowiem