Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedx

Kto mi doradzi?

Polecane posty

Gość wedx
Jestem osobą niepełnosprawną ruchowo. Zawsze chciałem studiować psychologię - jednak jest ona oddalona ode mnie około 200 km. Mam możliwość studiowania - socjologii, eksternistycznie która też mnie interesuje ale nie, aż tak bardzo jak psychologia. I tak myślę. Nauka eksternistyczna podoba mi się. Dużo zapamiętuje, rozwijam się ale z drugiej strony fajnie by było spotkać się z kimś na studiach - nawet zaocznych. Nie wiem sam co zrobić.

Gość jebaj socjologie
Idź na psychologię, dasz radę!

Gość wedx
jebaj socjologie - juz sam nie wiem, naprawdę. A Ty coś studiujesz?

Gość jebaj socjologie
Wiem, że forma poprzedniego postu na to nie wskazuje, ale owszem studiuję. Fizykę na 4. roku. I powiem ci, że nie warto rezygnować z marzeń. Idź na studia, na które zawsze chciałeś iść, bez względu na przeszkody.

Gość wedx
wow, fizyka. No to nieźle!

Gość Anq25
Zacznij spotykać się z ludzmi bliżej domu...po co dojeżdżać 200km i się rozczarować? Studia tylko fajnie z nazwy wyglądają....a w rzeczywsitosci tylko kilkoma przedmiotami różnią się od innych kierunków na wydziale nauk społecznych...

za zadne skarby nie rezygnuj z tego co ci podpowiada glos z glebi, intuicja.. przeczucie, podswiadomosc. ale pewnie pojmiesz to o czym mowie, jak pojdziesz na psychologie jak ja ;)

Gość wedx
Husky :) który rok, jaka specjalizacja jeżli mogę zapytać?