Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literrrrka.

smutno mi bo jestem sama.

Polecane posty

Gość literrrrka.

wiem że to banalne.

Gość literrrrka.
virtualnie:) w rzeczywistoscie jestem sama- niekochana (taki los?)

Gość literrrrka.
regres- 100 pkt na poczucie humoru.

Gość literrrrka.
czemu nikt nic nie napisze? jakby to byl temat dotyczacy seksu zaloze sie ze od razu pojawilo by sie z 10 postow. a tu watek o byciu samym i...dupa.

myslę też że jest gdzieś ktoś kto cię bardzo kocha , ale on ani ty jeszcze o tym nie wiecie :D

Gość literrrrka.
"marne pocieszenie"? ale ktos odpisał- doceniam.

a chciałbyś bym poznał za ciebie jakiegoś fajnego faceta ? :P czy może lepiej będzie jak to sama zrobisz .... bo oczywiscie rozumiem że chodzi o brak tego meskiego szczegółu w twoim kobiecym życiu ?

Gość literrrrka.
ale czemu miałbyś poznać go "za mnie"? tak mi sie wydaje że męskiego- nie traktuję ladies jako potencjalnych partnerek choc uwazam owy gatunek za piekny:) tyle że bardzo trudno spotkac ten szczegol- odpowiedni szczegol.

Gość same wulgaryzmy
takich tematow jak ten jest zalozonych setki

Gość literrrrka.
podejrzewam, ale co z tego????

ale czemu miałbyś poznać go "za mnie"?" to dlaczego sie dołujesz ?

Gość dfdkdkkdkdkd
a mi smutno a nie jestem sama mam faceta

Gość literrrrka.
bo jestem sama, a to odzwierciedla sie w kazdej dziedzinie mojego zycia. generalnie jest mi z tym bardzo zle. czuje sie z tym zle.

wiec jak to jest ? masz faceta i jestes nie kochana ? to po co ci taki facet ?

bo jestem sama, a to odzwierciedla sie w kazdej dziedzinie mojego zycia" pracujesz jako dzwigowa ? czy może raczej jestes dróżniczką ?

Gość literrrrka.
dfdkdkdkkd- nie mozna wszytskim dogodzic. kazdy jest inny i kazdy ma swoje wlasne probemy i problemiki. moj akurat dzis jest taki ze jestem sama i mi z tym zle. mam pracy mase a wole pisac o byciu samej na jakims forum, bo zabrac za prace sie nie umiem.

Gość literrrrka.
dzwigowa? no. drozniczka? no. przyjaciele sa. zajomi sa, i rodzina jest. i w sumie co? przeciez nie bede do nich dzwonic: "sluchajcie, jest mi zle bo jestem sama".

Gość literrrrka.
narazie nie pomaga. ale za cokolwiek trudno mi sie dzis zabrac;/

przyjaciele sa. zajomi sa, i rodzina jest. i w sumie co?" i to że nie jestes sama :) ale spoko jestes normalna typowa kobieta :) czasami po prostu coś ci jest ale sama nie wiesz co i nie wiesz jak sie tego pozbyć , jestes kochana ale w gruncie rzeczy tak do konca nie wiesz czy tak jest .... który dniu cyklu jesteś ? ;) :P

Gość literrrrka.
no, z tego co wiem na swiecie jest ponad 6 mld ludzi wiec trudno w sumie byc samemu. no, musze wyjasnic typowemu mezczyznie ze tu chodzi o bycie samej jako osobie ktora jest bez partnera. bo co z tego ze mam przyjaciol i znajomych?? oni maja swoje "polowy" a poza tym nie widujemy sie jakos super czesto. po drugie ze znajomymi i rodzina nie mozna robic wszystkiego co ze swoim partnerem. po trzecie, natomiast, podejrzewam ze jestem normalna kobieta ale w przeciewienstwie do tego co napisales JA WIEM CO MI JEST. TO JEST PROSTE. przyczyna: jestem sama. skutek: jest mi zle. gdybym wiedziala jak sie tego pozbyc to bym tu nie pisala:):):) taaa...a okreslenie :jestes kochana. mozna w rozny sposob interpretowac...kochana przez Boga, przez matke... i nie mam okresu.

Gość literrrrka.
nie siedze po nocach i nie mam pms bo jestem po okresie. czy wszyscy musza winic za cos takiego okres???? bez przesady ludzie. no proste, jestem sama jest mi zle a hormony raczej nie maja tu duzo wspolnego.

i nie mam okresu." pewnie nie :) natomiast na bank jesteś przed :P

no proste, jestem sama jest mi zle " to jaki problem poznac sobie fajnego faceta ? nie bedziesz wtedy sama :) ale rozumiem już ... poużalać "się" trochę trzeba :)

Gość literrrrka.
NO WLASNIE ZE NIE!!! NIE JESTEM PRZED ANI NIE JESTEM W TRAKCIE. ale zajebiste podejscie.:(

Gość literrrrka.
"to jaki problem poznac sobie fajnego faceta" hmm..gdybym to wiedziala, to bym juz raczej kogos poznala, a gdybym juz kogos poznala to nie czulabym sie sie zle, bo nie bylabym sama i nie doszloby do takiej sytuacji gdzie pisze o tym na jakims forum. proste nie? w sumie moglam o tym napisac od razu na poczatku: jest mi zle wiec pisze o tym tu, bo wole napisac na jakims forum niz opowiadac o tym swoim znajomym czy rodzinie. a czy to uzalanie? niewiem. generalnie, czlwiek to istota stadna i nie ktorzy z tego stada musza sie dzielic z tym co czuja. i to nie ma nic wspolnego z okresem.