Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literrrrka.

smutno mi bo jestem sama.

Polecane posty

- po co siedziesz na "babskim" forum zycie uczuciowe o 12.50? - czym sie zajmujesz w zyciu? stp kafeteryjny zestaw standardowych pytań na kafe :P Szkoda ze jeszcze nie napisałaś co z ciebie za facet skoro siedzisz tutaj na babskim forum ... ale ok odpowiem ci bo mnie coraz bardziej rozbawiasz :) 1/ ponieważ tak chcę , kafe to wspaniała wikipedia ludzkich zachowań , kobiecych postaw i problemów , wiele tu można sie nauczyć i wiele można zrozumieć , czasami sie pośmiać ( jak teraz ) generalnie dobra rozrywka .A ze mam taka a nie inna prace wiec siedze sobie tutaj od 7.00 do 15.00 z małymi przerwami na prace ;) nie narzekam ....bardzo dobrze płacą , obowiazki swoje wypelniam należycie i sumiennie .... 2/ dbanie o strone www, kontakty z kluczowymi klijentami w firmie , generalnie wszystko zwiazane z kompem w pracy

Gość literrrrka.
regres- a kto powiedzial z enie chce tego zmienic????????ze wole narzekac??????skad wiesz ze nie staram sie tego zmienic? chce, ale nie zawsze chciec znaczy moc- przynajmniej w tym przypadku. a ze dzis mam do kitu dzien to owlalam to tu napisac i przynaj,mniej sie usmialam z Waszych pomyslow i teorii. Swietne:) powinniscie stworzyc jakas grupe wsparcia:):):) ps. rozumiem siebie. Ty mnie nie potrafisz zrozumiec bo po 1, jestes facetem czyli masz mniej wrazliwosci- oczywsice sa wyjatki po 2. tworzysz sobie wlasne teorie. po 3. myslsiz dosyc stereotypowo tzn jesli kobieta pisze: jest mi smutno jestem sama- to od razu pojawia sie lista stereotypow pt "szuka wspolczucia, nie stara sie tego zmienic" itd.

Dziubus Regres- ja cudzych chłopa nie tykam, choćbym przez pół roku pościła" miałem raczej na myśli siebie :) Ze było by to niebezpieczne dla mnie :P

Gość literrrrka.
vice versa- tez mnie rozbawiles:):):) tylko zeby Ci klijenci nie uciekli:):):) (jak przyjdziesz do domku to zajrzyj do slownika) :) by the way. jesli masz jakas teorie to zapodaj:)

Gość a może by tak
Nie trzeba isc do domu aby do niego zajrzec :p

regres- a kto powiedzial z enie chce tego zmienic????????ze wole narzekac??????skad wiesz ze nie staram sie tego zmienic?" i zrozum tu kobietę :) przed chwila pisała że nie chce tego zmieniać teraz mamy juz na tapecie słowa " skad wiesz ze nie chcę tego zmianiac ... :D takie rzeczy to tylko u kobiet .... czepiamy sie literówek ? ok

Regres- nie dla Ciebie pierwszego i nie dla ostatniego :P taki lajf...ale satysfakcję miałbyś, że forumowej starej pannie pomogłeś :classic_cool:

Gość literrrrka.
regres- zacytuj mi to gdzie napisalam ze nie chce tego zmieniac.

Gość literrrrka.
a swoja droga czy Twoim zdaniem najpierw pisalabym : jest mi smutno bo jestem sama, a potem nie chce zmieniac tego stanu?:) i tylko facet moze tak pomyslec:):):)

regres, bawisz sie kurna w psychologa? to Ci nie wychodzi. szukam pomyslu nie na rozwiaznie problemu ale na to co generalnie zrobic bo nie umiem sie zabrac naa razie z anic." prosze bardzo :)

no tao jak w koncu szukasz tego rozwiazania problemu czy nie ? zdecyduj sie w końcu :)

autorko, a umiesz uściślić, w czym problem? czy to kwestia Twoich kosmicznych wymagań np? czy może problem polega na tym, że poznajesz facetów tylko na imprezach?

ale satysfakcję miałbyś, że forumowej starej pannie pomogłeś" dziubus jak by wszystkie stare panny wygladały tak jak ty to świat by nie znał znaczenia słowa nieatrakcyjna !!! :D

Gość literrrrka.
jako homo sapiens- istota myslaca tu nie trzeba w ogole szukac rozwiazania, bo ono jest zbyt oczywiste- jak ktos napisal. jesli Ci zle bez kogos to jedynym wyjsciem bedzie znalezienie kogos. wiec jakiekolwiek porady sa guzik w sumie warte. ja tu nie pisalam o zadnym rozwiazniu problemu. ale nie pisalam ze nie chce tegozmieniac. no a dla tyopowego faceta: brak rozwiazania= brak chceci zmiany, blad.

Gość niebanalna
"trudno ciebie zrozumieć w ogóle ja mam daleko posuniete wnioski które sprawiaja ze coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze ty sama siebie nawet nie rozumiesz " :D:D:D dobre! grupa wsparcia?czemu nie:D jak ktoś ma partnera ,to już nie może cie zrozumieć?-niekoniecznie prawda!ty jesteś sama,bo nie masz partnera,ktoś jest sam ,a ma partnera:/ jaki z tego wniosek?jesteście samOTNI! napisałaś,że chcialaś się wygadać więc wygadanie nie ma tu nic wspólnego ze zrozumieniem ze strony innych. a polemizowanie o tym ,czy ktoś błędnie zrozumiał ,to co napisałaś jest bez sensu

Gość literrrrka.
nie wiem Dzubus w czym tkwi problem. gdybym wiedziala to bym probowala to naprawic. ps. regres- jesli literowka to spox.

Gość niebanalna
skoro jest ci źle i nie chcesz tego zmieniać,to znaczy że problemu nie ma!!!!!!;)

literrka- należałoby zacząć od dogłębnej analizy swoich kontaktów z mężczyznami-kolegami, rodziną, byłymi chłopami...zrobiłaś to?

istota myslaca tu nie trzeba w ogole szukac rozwiazania, bo ono jest zbyt oczywiste- jak ktos napisal." są pytania retoryczne , ale o topikach retorycznych to ja jeszcze nie słyszałem :P ja tu nie pisalam o zadnym rozwiazniu problemu. ale nie pisalam ze nie chce tegozmieniac" :D:D:D coraz bardziej sie zapętlasz :) ponoć sytuacja jest OK , miałas sie przeciez tylko wygadać

Regres- uwielbiam Twoje komplementy, bajer to Ty chłopie masz pierwsza klasa ;)

Gość literrrrka.
ale ja nie oczekwalam od was ani porad ani rozwiazania, bo problem jest moj. chcialm tylko napisal jak sie czulam. poza tym regres jak sie nie platam tylko ty tego nie kumasz. ja chce to zmienic (nigdy nie napisalam ze nie chce) . i wiem jakie jest rozwiaznie na to. ale co innego- jak mowie- chciec a co innego moc.

Dziubus ja nie komplementuje ;) ja tylko w postaci liter potwierdzam fakty na tym forum :D No co poradzę na to że jesteś bardzo atrakcyjna :D

Gość literrrrka.
nie dziubus- nie zrobilam tego.

Gość nmmmm
wez mi napisz co to znaczy fajny zobacze jakie masz wymagania

Gość literrrrka.
no napiusalam przedtem. regres- nie czytasz uwaznie. rozwiaznia na to ze jest komus zle bo nie ma partnera jest ZNALEZIENIE SOBIE PARTNERA.

Gość nmmmm
sorki chyba cos mi sie pomieszalo autorko pamietaj grunt to zdrowie jak ja masz to jestes szczesliwa a ktos tam sie znajdzie malo teo

Gość literrrrka.
nmmmm... wiem ze zdrowie jest najwazniejsze. i jestem szczesliwa, dzieki.

Regres- ale Ty nic nie musisz radzić, zasadniczo mnie to odpowiada, że mogę się podobać facetom :D

rozwiaznia na to ze jest komus zle bo nie ma partnera jest ZNALEZIENIE SOBIE PARTNERA." wiec pisałem ci o tym na pierwszej stronie tego topiku bys znalazła sobie faceta :) "a chciałbyś bym poznał za ciebie jakiegoś fajnego faceta ? czy może lepiej będzie jak to sama zrobisz .."