Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literrrrka.

smutno mi bo jestem sama.

Polecane posty

że mogę się podobać facetom " nie możesz , lecz podobasz się !!! Jestem tego pewien !!!

Gość literrrrka.
regres ale ja to wiem juz daaaaawna. ja nie pisze tutaj zeby ktos mi to powiedzial.

Regres- masz rację. Tyle że to nie gwarantuje powodzenia akcji pt "wyjście ze stanu singielstwa" :D

ja nie pisze tutaj zeby ktos mi to powiedzial" wiem wiem że piszesz tylko po to żeby pisać czyli po kobiecemu "wygadujesz sie " :P tylko czy to coś zmieni ? oprócz tego że będzie ci lepiej na tzw "duszy" no bo przecież pisałaś że jednak ta sytuacje chcesz zmienić by ci nie było zle :P Tyle że to nie gwarantuje powodzenia akcji pt "wyjście ze stanu singielstwa" " jasne że nie :) może za mało wychodzisz ? :P pożegnam was bo musze troche popracowac ... autorko życze wiecej mądrości i konsekwencji w działaniu nie gadaniu :) dziubus a tobie nic nie powiem tylko cos podaruję 🌻 :D

tylko ze zelku, tu nikt nie probuje pomoc, co ja mowie nawet zrouzmiec. tu kazdy ma jakies swoje teorie. autorko ja Cię rozumiem, jakbym umiała pomóc to najpierw pomoglabym sobie;) oj no nie przejmuj się tak, czasem z facetami więcej problemów niż bez nich, trafi swój na swego tak czy inaczej;)

Gość niebanalna
bo każdy ma swoje teorie.to chyba o to chodzi. pisząc tutaj nie chcesz chyba żeby ci ktos pisał co ty myślisz,tylko co ten ktoś myśli.tak czy nie? więc ile ludzi tyle teorii;D

Gość Samodzielna i zaradna
I tu się zgodzę z facetami więcej problemów niż bez nich. Po 30 latach małżenstwa nie jestem sama ale jaaaaka samotna...

Gość niebieska ultramatyna
Też jestem sama, doskonale rozumiem wszystkie samotne. Zrozumieć to może tylko druga osoba również samotna.

Gość literrrrka.
"nie chcesz chyba zeby ktos ci pisal co ty myslisz tylko co ten ktos mysli." jasne, lubie sluchac innych ludzi ale nie teorii na MOJ temat od ludzi ktorzy je pisza na podstawie stereotypow. w sumie sie zdziwilam z rozmachu tej sytuacji.

Gość najduch
dziewczyny biezcie zycie w swoje rece wiecej optymizmu mniej biadolenia zawsze usmiechniety

Gość niebanalna
więcej luzu ;) i nie bierz tak wszystkiego do siebie! to,że ktoś ci pisze swoje zdanie nie ma chyba aż takiego znaczenia-przecież każdy wie jaki jest i co ma zrobic!

Gość literrrrka.
najduch- ale ja jestem optymistka- tylko mialam zly dzien. a jak mozesz wziasc zycie w swoje rece pod wzgledem znalezienia partnera:)? niebanalna. wiem jaka jestem i co mam robic, ale to irytujace sluchac o czyms co sie mija z rzeczywistoscia.

Gość niebanalna
ale tu nikt ci nie napisze jak jest w rzeczywistości,bo nikt twojej rzeczywistości nie zna.to jest wlasnie dyskusja;)

Gość literrrrka.
wiem że nikt jej nie zna. ale przypisywanie "z buta" jakichs powodow jest dosyc nietrafione. tu sie nikt nie pytal: czemu jestes zdolowana? tylko: "baba stroi fochy bo okresu dostala"- to jest dyskusja?

Gość sam- otnik
też jestem sam i jestem facetem, rozumiem Cię

Gość Ty to chyba
z natury to taka troche zlosnica jestes i jedza literrrko ;)

Gość literrrrka.
nieeeee....nie jestem zlosnica ani jedza ani zolza.

Gość Ty to chyba
o zołzie nic napisane nie było hehehehe:-D kwiatek 🌻 dla Ciebie ;) a drugi badylek 🌻 dla Dziubusia :-)

Gość Ty to chyba
kobiety z gustem :classic_cool:

Gość literrrrka.
a od kogo?

Gość Ty to chyba
od pomaranczowego nicka :-P a to o guscie to do Dziubusia bylo ;)

Gość Ty to chyba
i jeszcze dla calmiem normalnej 🌻 ;) za piekny usmiech :-D

Gość Ty to chyba
całkiem *

Gość literrrrka.
fenkju.

Gość gość
ja też jestem sama, próbowałam kogoś poznać ale nie udaje się.. taki już chyba mój los, jest bardzo przykro no ale co zrobić..