Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haNS_berger

czy łapałybyście miliardera na dziecko?

Polecane posty

Gość zwyczajnaniezwyczajna
dziewczyno jak ty chcesz dziecko za 1000 zł utrzymać to życze powodzenia i już ci mówie ze bedziesz klepać biede. Na sam początek łóżeczko, wózek, wanienka,przewijak,ubranka, kosmetyki, buteleczki,gryzaczki, foteliki itd itd. Myśle że już mamy z 5 tys i to bardzo skromnie...o wózku za 1000 mozesz zapomnieć. A czy ty zdajesz sobie sprawe że same pieluchy, zupki to wydatek ok 500 zł miesiecznie???? A gdzie jakieś ubranka bo dziecko rośnie...kurtka, buty, na rowerku też pewnie kiedys bedzie chciało jeżdzić, a nie daj boże przypląta sie jakaś choroba i co???? Widać że jeszcze nie pracujesz, nie masz dzieci i wydaje ci sie ze 1000 to bardzo dużo.

Gość 1000 zl na dziecko
anitka a w jakim wieku masz dzieci? moj synek ma pol roku i co miesiac na ubrania wydaje moze 200 zl -zawsze nowe i ma ich sporo-(moglabym wiecej, ale po co?i tak zaraz z tego ubrania wyrosnie) a tak do tematu- nie zlapalabym bogatego faceta na dziecko

Gość ANITKA300
2lata i 3,5 mies.bez obrazy ale za 200zl to moge kupic tylko buty.

Gość 1000 zl na dziecko
chcialam cos napisac, ale lepiej sie powstrzymam :) pozdrawiam

Gość anitka wez nie szpanuj

Gość ANITKA300
wiec napisz...wiem ze ktos pewnie mnie zjedzie ale moj maz na to pracuje nie mamy nic darmo wiec to moja sprawa co za ile kupuje.chcialam dzieci wiec chce zeby mialy dobrze.

Gość ANITKA300
a po co mam szpanowac?to ze maz wstaje o 7 i wraca o 18 to jest szpan?nie sadze

Gość nnnnnweee
1 tys,. na dziecko, co z tego, że mąż pracuje, my oboje pracujemy i mamy 2,5 tys. razem i nie leżymy i to po wyższym.

Gość krejzolka na maxa
jak by tak popatrzyc to zadne dziecko ( wylanczam bogatych bardzo ) nie ma tak dobrze jak dziecko ktore dostaje alimenty z tego wynika ze dziecko ktore ma 1000 zl ( dla niektorych to malo ) to niewystarcajaca kwota haloooo ja mialam i mam nadal 2 rodzicow i niestaty moje utrzymanie nie wynosilo 1000 zl miesieczne zacznijmy do tego ze tez matka w tym wypadku ma takie samo prawo czyli kolejny 1000 badz polowa. MASAKRAA

Gość krejzolka na maxa
MOJ FACET PLACIl DOBROWOLNIE 400ZL alimentow nie zasadzonych przez sad pewnie by dostala o wiele mniej ale z tego oc wiem to z tego idzie 200zlotych na przedszkole plus 50 zloty na ciuchy ze szmatexu reszte solarium i swoje zachcianki teraz staramy sie o rachunki bo w bambuko mozna jednak robic

Gość ANITKA300
kazdy kupuje co chce i jak chce.jeden taniej drugi drozej co za problemy robicie na szczescie nie mamy do rozplanowania na caly miesiac 2,5tys.i Bogu za to dziekuje.i zaznacze ze nie nalezymy do bogatych

Gość jednemu
wystarcza buty za 50 zlotych inny musi miec za 200 albo wiecej :/ ja dostaje 600 zl alimentow, ze swojej strony dokladam tyle samo, ale gdybym chciala kupowac buty za 200 zlotych (nie wiem jakie, nike czy adidas kosztuja okolo 100 zl czasami) i ubranka w najlepszych sklepach (markowych oczywiscie) to bym z pewnoscia potrzebowala 2 tys. alimentow. Trzeba brac tez pod uwage, ze nie tylko ojciec ma utrzymywac z alimentow dziecko, ale tez matka!

Gość ANITKA300
akurat ja nie pracuje:)

Gość ANITKA300
dobrze powiedziane.wiec zlapac miliardera na dziecko to nie zalatwia wszystkiego