Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusz do rzęs

Proszę o poradę-tusz do rzęs

Polecane posty

Gość tusz do rzęs

Witam. Kończy mi się tusz do rzęs,muszę kupic nowy.No i zaczyna się problem-jaki? Na reklamach,ulotkach,opakowaniach wszystko jest pięknie ładnie napisane,a w praktyce różnie to bywa. Chciałabym aby nie sklejał rzęs,wydłużał je i podkręcał.No i cena nie za wysoka :O Co możecie polecic z własnego doświadczenia?

Gość kokorosza
Ja lubię collosal od Maybelline i 2000 calories od Max Factor- zwłaszcza ten drugi daje świetny efekt :)

Przetestowałam mnóstwo tuszy, Najlepsze są tusze MaxFactor - wszystkie. Rimmel dobrze rozdzielają rzęsy ale nie są takie mocne. Astor - sklejają rzęsy. Bourjois - Niesamowity efekt, bardzo powiększa rzęsy. Ale najpierw trzeba się nim nauczyć malować. Skleja. Za to odradzam Telescopic LOreal - trudno malować nim rzęsy i bardzo je skleja/. Jest okropny

Gość odradzam stanowczo clinique
w zyciu nie miałam gorszego tuszu od tych z tej firmy (mialam komplet miniatur) okropne maja wszystkie cechy ktorych nie powinien miec dobry tusz, sklejaja, osypuja sie, zero efektu zageszczenia czy wydluzenia, powiem ze wrecz moje rzesy gorzej wygladaly po pomalowaniu niz przed okropne niewarte nic tusze!

ja mam lancome hypnose i powiem ze masakra za duze pieniadze! bylam zadowolona z max factor 2000,

przetestowałam wiele tuszy, niektóre z wymienionych przez Was również. i doszłam do wniosku, ze najlepszy dla mnie jest Oriflame, lenght czy coś tam. co prawda on ma krótki żywot i wytrzymuje z ledwością dwa miesiące, albo i nie - bo wysycha - ale za to jak przedłuża! nie ma porównania. widać moje rzęsy go lubią.

Gość polecam trzy których używam
Max Factor 2000 Calorie Eveline Volume Show Efekt Sztucznych Rzęs Eveline Volume Lash Definer dwa ostatnie w przyzwoitej cenie a jakością nie oddbiegają od Max Factora, wydłużają i pogrubiają rzęsy

Tusz bell - Volume Color jest bardzo dziwny. Pierwszy, którego nie zmywa płyn do demakijażu ale woda. Ma żelową konsystencję. Ogólnie dość delikatny.

Gość anula1989
a mi się bardzo podoba tusz Maybelline - Define-a-lash (ten zielony) ma gumową szczoteczkę i niesamowicie wydłuża i rozdziela rzęsy ;D

Gość anula1989
odradzam wszystkim tusze z Avonu, strasznie sklejaja

Gość Ela19
Bardzo chwalę sobie Astor,szczególnie Volume Diva,zawiodłam się z tej firmy tylko na Air Max Maybelline ten zielony jest b.dobry,volum express tez daje rade Zawiodłam się na Lash Architect L'Oreal,bardzo nie lubie Rimmela nie trafiłam na zadnego dobrego tej marki,ewentualnie ten zółty Teraz mam Bourjois Volume Glamur REWELACJA

Gość mała czarna88
Mój faworyt już od kilku lat: Define a lash Maybelline każdy skok w bok źle sie dla mnie kończy i pokornie z podkulonym ogonem do niego wracam. Fantastycznie rozdziela a to dla mnie ważne żeby nie były posklejane bo uwazam to za skrajnie nieestetyczne :O DAL jest lepszy m. in. od Diorshowa Iconic oraz Telescopica z którymi wlasnie mialam te moje skoki w bok, dodam mocno nadwyrężające studencki budżet :O

Gość to zrob krupnik
nivea