Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matild85

pytanie o pracę

Polecane posty

Gość matild85

Mam pytanie do osób orientujących się lub pracujących w dziale personalnym jakiejś firmy. Czy po skończonych studiach mgr pedagogicznych i po podjęciu studiów podyplomowych z zarządzania zasobami ludzkimi - jest możliwość dostania pracy w ww dziale?

ja sadze ze tutaj nie deyduje wyksztalcenie do konca - ale np. doswiadczenie - duze firmy czesto biora osoby kt wczesniej przez rok/dwa pracowaly w agencjach rekrutacyjnych Watpie, zeby duza firma zatrudnila takiego zupelnego swiezaka zaraz po studiach - ale od kazdej reguly sa wyjatki zamiast studiow podyplomowych - radzilabym probowac zdibyc troche doswiadczenia najpierw

Gość matild85
Czy w takim dziale po pedagogice umożliwią mi zrobienie stażu?

autorko ---> Słuchaj jej bo to zacna i mądra osoba :-) tylko uważaj co mówisz ... i jak mówisz :-P

matild - to czy Ci umozliwia zrobienie stazu zalezy od tego do kogo zaaplikujesz. generalnie radzilabym najpierw zdobyc troche doswiadczenia w agencjach a dopiero potem w dzialach HR wiekszych firm, ale czasem spotyka sie tez ogloszenia na temat stazu w wiekszych firmach generalnie wydaje mi sie ze lepiej zdobywac doswiadczenie nic isc tylko na studia podyplomowe rewq- dzieki za mile slowo ;-)

Gość matild
Dziekuję za cenną poradę