Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzia huzia

faceci pomóżcie

Polecane posty

Gość bardzo tobie wspoczuje
Witam ponad rok temu wyprowadzilam sie od meza z dwujka dzieci mlodszy mial wtedy 18 mc na poczatku bylo mi bardzo ciezko tym bardziej ze jestem w obcym kraju spotykam sie z mezem nie mam innego partnera nawet nie myslalam o tym ale za kazdym razem mowie sobie ze tak dalej nie moze byc...

Gość ideaia
:-) autorko, dasz rade ! zdobadz dowody, z kamienna twarza, albo lepiejz usmiechem poloz na stole koperte z wydrukowanymi wasza ewentualna 'historia milosna' rodem z portalu, tylko nie kladz nie mow ze sie wlamalas, nie wiem jaki to czlowiek, ale moze Cie oskarzyc o to ze sie wlamalac i ze masz obsesje, w samoobronie, a uwierz mi to mile nie jest! takze glowa do gory

hej dziewczyny Słuchaj kuzia huzia może i nie jestem najlepszą osoba do dawania rad ale ja bym zrobiła tak samo, założyła konto na portalu i kręciła z nim na całego aby sprowokować spotkanie. I lepszego dowodu nie będziesz miała jak on w miejscu gdzie się umówił z jakąś laską nie wiadomo po co. Wtedy jego argumenty o włamaniu sie do komputera itp to on sobie może w dupe wsadzić. Ale ty będziesz miała niezbity dowód w ręku. Albo niech ktos go śledzi i mu fotki robi -ale to dziecinada. Bądź silna i nie pokazuj że cokolwiek wiesz dopóki nie wymyślisz dobrego i skutecznego planu. Trzymaj się i jestem z tobą moja droga.

Gość kuzia huzia
dziękiza wsparcie, wlaśnie zrobiłam awanture, ale nie o to i wyszedl. oszaleje normalnie, macie pomysły na taki plan, skubaniec jest cholernie inteligentny i ostrożny, a do tego informatyk! zna sie kurcze na ukrywaniu. odejde i tyle, od 1,5 roku ciagle cos znajduję, jakies zdjecia, notatki z haslami, stronki pozapisywane, ale portali randkowych sie nie spodziewałam... musze tylko cos zrobic, zeby go naktyc na goracym uczynku. Dziewczyny, moze razem pokombinujemy i wydamy poradnik :)

Gość kuzia huzia
ale zaraz. To nie tak miało być, mieli mi panowie napisac, ze to norma, ze tak sie robi, zeby panienki poogladac i tyle, zebym sie nie martwila, ze kazdy facet to robi i , że nie swiadczy to o niczym niepokojacym. co z wami :(((((

słuchaj jak ja bym znalazła coś takiego to by mnie chyba biała gorączka dopadła i rozniosła bym wszystko dookoła włącznie z nim. A w dodatku skoro to taki normalne bo faceci na gołe dupy musza patrzeć to dlaczego to tak chronią hasłami dostępu itp

Gość kuzia huzia
roznioslam juz wczesniej, kocham go bardzo, nie wiem co mam robić, jesem zalamana totalnie, jest generalnie wspanialym czlowiekiem, wszyscy go uwielbiaja no i staral sie o mnie jakis rok, po co?

Gość kuzia huzia
po co sie meczyl i po co sie zgodziłam, kurde, tylko tego, ze dziecko mamy wspaniale nie zaluje, zupko, gdzie jesteś? zakladamy koło zdradzonych? tylko, ze ja nie wiem co on naprawde zrobil, a czego nie, wiem, ze sie stara i o w sumie wystarczy

kuzia - możemy :D Chociaż ja właściwie planuję szkołę dla facetów - każdego wyprowadzę na ludzi, a potem mnie małpy zostawiają :O A ostatnio to już wszelkie granice przekroczył :O Jednak liczę, że kiedyś spotkam MĘŻCZYZNĘ. No bo chyba jakaś nagroda mi się należy :O

Gość huzia kuzia
nic się nie zmieniło, udaję, że jest ok i czekam na odpowiedz na portalu. Tak to jest, może po ilus latach trzeba się wiązać z kobietą i tyle, żeby liczyć na tych dupków to daleko się nie zajdzie, wściekla jestem i szukam sobie mieszkania, trudno. Zupko nagroę będziesz miala jestem pewna, ale ja nikomu już nie zaufam, jak nie jemu to juz nikomu, chyba , ze kobiecie.

Gość rytm
zapytaj się o co mu chodzi i

Gość anna_asd
zacznij dzialaś, flirtuj z nim na tym portalu i zrób tak, żeby się z Tobą omówił. Namów kolezankę też do takiej prowokoacji, z facetami trzeba walczyć ich bronią. Nie martw się, nie on jeden tak potrafi zranić.

Gość rytm
Jeżeli kochasz to walcz... Zapytaj o co mu chodzi i