Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

przelew za granicy do polski jaki najlepszy?

Polecane posty

nie mam konta zalozonego a pod koniec stycznia wyjezdzam i chce przesylac pieniadze mojemu dziecku i niewiem jak bedzie najlepiej i czy dojda pieniadze a poza tym slyszalam ze jak sie wysyla na konto polskie pieniadze to wyplaca sie je w zl a ja chcialam je zamienic by mi sie oplacalo

Gość bubu22
najszybciej to poprzez western union. Ale wyplaca w zloowkach. koszt zalezy od kwoty jaka przesylasz.

przelewy sami swoi są dobre, rodzice wysyłaja mi pieniądze w ten sposob z anglii,wszyscy jesteśmy zadowoleni

idz za granica do jakiegoś polskiego sklepu,lub polskiego punktu tam znajdziesz przelewy sami swoi, tanie szybkie i wygodne. wystarcza dane odbiorcy ktory pieniadze odbiera w banku np:bgż i nie potrzeba do tego konta bankowego

Gość Kabomi

Witam, ja od dłuższego czasu korzystam z TransferWise. Maja oni najkorzystniejsze kursy walut na rynku. Zanim odkryłam tę stronę, robiłam przelewy za pośrednictwem banku i bez wątpienia jest to mniej korzystne ( niższy kurs i opłaty za przelew międzynarodowy). Podsyłam link z którego korzystając za pierwszy przelew nie ponosisz rzadnych kosztów i masz najwyższy kurs.   https://transferwise.com/is/kamilm96