Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionnamaxaaaa

czemu wszystkim spelniaja sie marzenia tylko nie mi!!

Polecane posty

Gość wkurwionnamaxaaaa

marze o czyms intesywnym od roku a mianowicie o domku maz ma 3 firmy zarabiamy 30tys on powiedzial ze kredytu nie wezmie tylko za gtowke jak mu wypali interes i co jeden interes nie wypalil a mial zarobic na nim 800tys drugi tez nie bo ktos go przebil w cenie i 800tys znowu przeszlo kolo nosa ,teraz mielismy kupowac dwie dzialki i co nie wiadomo po co skoro nie wiadomo czy pozniej zarobimy na budowe i wkonczenie domu,wszystko jest bezsensu nic nam nie wychodzi do chuja pana ...wkurwica mnie bierze i pomalu zaczynam myslec ze jednak ten dom nigdy nie powstanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wojtek ma w lazience rybiki
kobieto ogarnij sie ciesz sie za maz ma prace ...ty zas nie wspominasz nic o swojej pracy?moze zacznij ty pracowac to sie szybciej borobicie domku:) aha i jeszcze jedno bedz wdzieczna za to co masz teraz niektorzy zyja w biedzie i nie maja zdrowia ...wiec sie zastanow masz ju zza co podziekowac Bogu?:)

Gość wkurwionnamaxaaaa
nie wierze w boga nie wierze ze istnieje cos takiego glupiego co pozwala cierpic hcorym dzieciom, umierac dobrym ludziom ,nie wierze ma wplyw na moj dom on mi nie da na niego pieniedzy precz z bogiem przecz z kosciolem

sama nie wiem chwalisz sie czy sie zalisz....

Gość wkurwionnamaxaaaa
tak iem ze powinnam doceniac to co mam ,ale trudno jest jesli caly czas ma sie zla pasje i ten dom oddala sie w czasie ...z miesiaca na miesiac ...ja juz psychicznie nie daje rady ,cierplisoci mi brak

skladaj swoje pieniazki do kupki i je czcij bo jedyne co wierzysz to mamona

Gość wkurwionnamaxaaaa
z tego co mozna zaobserowwac na swiecie duzo jest biednych wierzacych jakos ani zdrowia nie maja ani pieniedzy wiec bog mi do srania potrzebny

jak wiesz to dalczego nie jestes wdzieczna za to co masz ,mowi sie ze czym wiecej czlowiek ma tym bardziej jest chciwy a zacznij sie cieszyc mzem ze macie z czego zyc i nie klepiecie biedy

Gość mu urosnie ego
myslisz chyba o czyms intensywNIE i masz zla PASSE ... i zayebiscie ze zarabiacie po 30tys i nie mozecie domu wybudowac kiedy ludzie zarabiajacy 3tys potrafia :O fakt gowno wam wychodzi bo chyba ktos inny cudem dla was zarabia te 30tys a wy nawet zajac sie tymi pieniedzmi nie potraficie. zal :O

dziwne by bylo gdyby wszyscy byli szcesliwi i zyli w dostaku....jezeli kogos dotyka choroba cierpienie jaks tragedia i pokona te przeciwnosci losu wtedy czlowiek docenia to co ma nawet slonce moze cieszyc ...moze sie jeszcez o tym przekonasz czego ci nie zycze oczywiecie

Gość wkurwionnamaxaaaa
tak co z tego ze mamy z czego zyc doceniam bo 2 lata temu zarabialismy 2 tys na miesiac i byla bieda i nedza na 3 osoby ,teraz mamy 30 i co prawda lepiej zyjemy ale domu z tego szybko nie zbudujesz prawda? no a moj maz powiedzial ze nigdy nie zdecyduje sie na kredyt wiec sam zamyka sobie furtke ....i dupa

Gość wkurwionnamaxaaaa
mu urosnie ego tak bo biora kreydty na 30 lat i sa debilami ,bo przy takich zarobkach placa 2 tys kredytu a co jak jedno albo oboje straca prace ,albo nie beda zdolni fizycznie placic kredytu przez 30 lat(choroba ,wypadek) to sa ludzie bezmyslni!!! i jebnieci co to za dom ktory jest wlasnoscia banku przez 30 lat??????????????????????

teraz przypomij sobie czasy kiedy zyliscie za 2000 na trzy osoby o czym wtedy myslalas i jak sie czulas a teraz kiedy materialna sytuacja ci sie poprawila nie masz komfortu??spokonie na wszystko jest czas bedzie tez i dom...ludzie niektorzy nawet nie maja widoku na wlsane mieszkanko jakiekolwiek

no wlasnie zaczynasz sama sobie odpowiadac na swoje pytania np dlaczego maz nie chce wziasc kredytu

Gość wkurwionnamaxaaaa
tak tlyko ze jam u tlumacze ze przy 30 tys 2-3 tys kredytyu to grosze ale on mowi ze roznie to bywa ze za 5lat moze cos im pasc nie wiadomo co bedzie a on nie zaryzykuje...