Gość alizka Napisano Styczeń 11, 2010 Witam! jestem w trakcie organizacji wesela, tylko problem polega na tym ze my bedziemy miec wesele na przeszło 300 zł, z sala nie ma problemu bo znalazłam kilka fajnych sal ale najbardziej podobaja mi sie sala w tomaszowicach pod krakowem ( galeria panorama) oraz sala na polu golfowym w paczółotwicach. zalezy mi na waszych opiniach odnoscie tych dwóch lokali i jak mieliscie rowniez takie duze wesele to jak było czy wszystko było w porzadku i jakie wrazenia?? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa7283 0 Napisano 19 Styczeń Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://spichlerzwasowo.pl/oferta/wesela/ , na której znajdziecie ofertę Spichlerza Wąsowo, czyli sali na wesela i imprezy okolicznościowe. Moim zdaniem jest to idealne miejsce na przyjęcia okolicznościowe, od wesel, przez jubileusze, po chrzciny i komunie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 23 Styczeń obawiam się, że autorka może już być po rozwodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano środa o 09:55 Dnia 11.01.2010 o 14:54, Gość alizka napisał: Witam! jestem w trakcie organizacji wesela, tylko problem polega na tym ze my bedziemy miec wesele na przeszło 300 zł Całkiem tanio nawet jak na standardy 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach