Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inusiątko

Pragnienia letnio-wiosenne, brak bielizny w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość Inusiątko

uwielbiam miec na sobie tylko zwiewną sukienkę, albo mini, ale nigdy wiosną i latem oraz w ciepłe dni jesieni - nie zakładam bielizny. Kobiety uwolnijcie swoje pragnienia :) Uwielbiam gdy mój Narzeczony jest nakręcony świadomością, że będąc w miejscu publicznym nie mam na sobie bielizny. Co jakiś czas uchylam kawałek nagiego pośladka lub ocieram się o niego. Nakręcamy się tym wzajemnie, świadomością swobodnej i nagiej muszelki, ukrytą tuż pod mini.... Panowie, co o tym myślicie? Zaproponujcie to swoim ukochanym, ale zobaczycie jakie to cudowne i podniecające, bo przecież pożądanie rodzi się w świadomości = mózgu...

Gość Inusiątko
po wtedy czujesz się swobodna i spełniona :)

ja jestem lesbijka i kiedys mialam przygode w bkibelku w hipermarkecie bylam ubrtana w sukienke bez bielizny bylam na zakupach i zauwarzylam ze pewna dziewczyna mnie obserwuje to niby cos chcialam zobaczyc i sie nachylilam na du i pokazalam jej pupcie

Gość Inusiątko
Nas - mnie i mojego narzeczonego podnieca świadomośc takiej sytuacji. Tego, że ktoś inny może dostrzec pośladki, pupę albo muszelkę przy siedzeniu z rozchylonymi udami, lub schylaniu się po coś. Nie mogę doczekac się wiosny! Zwiewnych sukienek, i bluzeczek, w których widac sterczące sutki :)

ja tez bardzo nawet teraz jak gdzies ide niedaleko to niezakladam bielizny jak bym cie zobaczyla z rozchylonymi nogami bez majteczek odrazu bym cie wylizala

ja takze lubie letno wiosenne przygody seksualne bardzo mnie to podnieca i chcialabym przezyc ich jak najwie3cej

Gość Inusiątko
Teraz zdarza mi się nie zakładać majteczek, tylko wkładać obcisłe jeansy i to wszystko. Biustonosz również nie raz bywa zbędny.

Gość ech do lata niedaleko
...;)

Gość Arafat
Zgłaszajcie posty z reklamą "dyskrecji" do usunięcia. Dość spamu.

Gość anteusz
inusia ladne zdjecia))))

Gość anteusz
powtorz z czarnym nickiem)))))

Gość kob-są-gorące
Kobieta bez bielizny to coś niesamowitego. Wiem, bo moeh żonce też się to zdarze :-) chociaż niezbyt często. Powiedzcie, jak daleko sięga wasza odwaga? Potraficie np. iść do pracy bez majtek, albo pojechać na wakacje nie zabierając żadnej bielizny? To chyba niesamowicie podgrzewa atmosferę.

Gość dariaaaaaa
Super Inusiątko - oby tak dalej! po co nam bielizna (ale czasem się przydaje)! lekka prowokacja i delikatna zmysłowość - sprawiają że podniecenie fantastycznie rośnie!!! całuski xxx

Gość anteusz
inusia ))))))

Gość patron
kiedyś dostałem od swojej dziewczyny jej majteczki. Podczas tańca, dyskretnie, z zawstydzeniem. Wczesniej parę już razy namawiałem na seks, ale bezskutecznie. Była super więc nie zrywałem. A to oznaczało zgodę. Miała długą sukienkę, bez szans na podglądanie ale podniecało obłędnie.

Gość monican_30
witaj. nie trzeba wiosny ani lata by pod sukienka czy mini spodniczka nie nosic bielizny.mnie nawet o tej porze roku czesto sie to zdarza.to wspaniale wyruszyc do galerii na zakupy, czy gdzies na spacerekbez majteczek.a najwspanialsze jak jacys mlodzi chlopcy to dostrzegą.i zaczynaja sie za mna krecic wowczas przybieram rozne sytuacje pozy tak by sobie troszke popatrzyli na moja wydepilowana i juz mokra muszelke.rzadko, ale czasami trafi sie ktos bardziej odwazny z malolatowto wowczas przewaznie w samochodzie pozwalam by polozyl na noiej reke i delikatnie ja masowal.

Gość monican_30
CHETNIE PONAM JAKAS KOLEZANKE, Z KTORA RAZEM WYBIORE SIE NA ZAKUPY LUB NA SPACEREK W CELU ODSLONIECIA PRZED MALOLATAMI SWEGO CIALKA.CHETNIE BI.TO WSPANIALE PODNIECENIE DLA MNIE I DLA TYCH CO PATRZA.

Gość monican_30
czy nikogo nie interesuja te klimaty?

Gość patron
Super temat, nie mogę doczekać się lata, no chociażby wiosny. Chociaż kameralnie też jest fajnie. Na pokazywanie komuś to moja nie ma mowy ale czasem wieczorem w domu robimy sobie taką zabawę: mocny drink i wtedy elegancki i seksowny strój w wersji bez majtek lub bez stanika z wyzywającym zachowaniem.

Gość anteusz
gdzie inusia?))))