Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frgef

pytanie o uwodzenie i sprytne okrecenie wokol palca

Polecane posty

Gość frgef

chce zeby nie mogl przestan o mnie myslec. zeby chcial mnie widywac. poki co spotkanie wisi w powietrzu ale bez konkretow. duzo pisze, ale termin spotkania jest odlegly. jak go podkrecic?

Gość szara wrona
wyslij mu siebie na golasa

Gość okręcenie wokół palca
kończy się zazwyczaj jego urwaniem :classic_cool:

Gość ja powiem tak.....
nie wiem na jakim etapie znajomości jesteście ale skoro tylko na razie piszecie to napisz mu od czasu do czasu że myślisz o nim że czekasz na każdy list czy smsa to powinno go zachęcić w jakiś sposób ....a i Ty możesz zaproponować kino kawę a jak już dojdzie do spotkania to pamiętaj że faceci nie lubią kobiet gaduł ...możesz oczywiście rozmawiać na tematy tzw neutralne czy praca szkoła muzyka itd....ale o sobie jak najmniej niech Cię poznaje powolutku ....kobieta tajemnica zawsze jest pociągająca :)

Gość fddfgd
bądź na każde jego zawołanie. jak chce się spotkać to znaczy że masz się umyć i założyć łatwe w zdejmowaniu ciuchy. jak obciągasz to połykaj posłusznie i się nie krzyw.

Gość gość
Tylko zauważcie, że to facet musi podejść do dziewczyny (bo ona na 99% tego nie zrobi) a do tego potrzebna jest pewność siebie, bo ktoś nieśmiały przecież tego nie zrobi, chyba że np w klubie zakładasz dobrą zabawę i tak robisz i wtedy same Cie otwierają, no ale cóż do tego też jest potrzebna pewność siebie, jak również stare powiedzonko – miej wyj****e a będzie Ci dane. A u mnie z podejściem zawsze był kłopot. Za namową kolegi zainwestowałem w feromony ( z http://pherowin.pl) i od tego czasu nawet laski same do mnie podchodzą. A i ja mam dużo więcej odwagi niż wcześniej.