Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian 30 Żoliborz

Dlaczego dzeiwczyny z sympatii nie odpisują na moje maile?

Polecane posty

Gość Adrian 30 Żoliborz

jestem w miarę przytsojnym zadbanym i wyksztalconym facetem. Napsialem w ciągu miesiąca do ok. 30 dziewczyn maila. Moim zdaniem fajnego, bo odnoszącego się do opisu ich profilu, zainteresowań itd. Zero odzewu. Myslaem,ze moze cos z portalem nie tak,ale nie. Co jest? Podalem swojego skypa, telefon i gg. I nic. To po co one są na tym portalu? Nic nie rozumiem.

na pewno jestes szpetny, na bank ale się nie przejmuj, tam jest bardzo mało wartosciowych kobiet:)

Gość kuwa
mi tez nie odpisują a jestem taki zajebiaszczy.. najlepszy we fsi

Gość red lipstick
widzialam ten sam topik wczoraj. wnioskuje zatem, ze pewnie piszesz maile do dziewczyn metoda ctrl+c, ctrl+v. a to zawsze widac i zawsze przeszkadza.

Gość bo tak........................
przejrzały na oczy, czyt.DOCZTYAŁY w tym profilu, ześ matoł, debil, gówno. a poza tym jestes równocześnie Edkiem z Krynicy, Maćkiem z Wyrwidołu, Kazikiem z Napletka, Andrzejem z Zamachowa. innymi słowy jesteś Opierdziałymi Gaciami, Bydlakiem.,Sebastianem z Warszawy i dupkiem, który szuka dziewczyn na sympatii bo w zyciu realnym nikt cie nie chce. z bozią!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gośćwitek
dlaczego dziewczyny z stanów zjednoczonych nie odpisują na sympatii pl na przykład 2hot4youm z mendoty hejghts lęmbork minesoty ze stanów zjednoczonych

Gość gośćwitek
czy odpiszą dziewczyny ze stanów

Gość gość
Jak nie masz w zdjeciach przystojniaka lub drogiego auta lub domu to nie odpisza.

Gość gość
ja mam i też nie odpisują :D

Gość gość
kiedys znajomami powiedziala ze dziennie jej profil odwiedza kolo tysiaca facetow i dostaje kolo setki wiadomosci wiec zastanow sie czemu na portalach na ktorych sa setki napalonych facetow kobieta nie odpisuje do ciebie jesli ma do wyboru przynajmniej kilkudziesieciu napalonych przystojniakow. Proste? Tam liczy sie tylko wyglad aprofil lub pisani dluzszych wiadomosci niz "czesc" to zupelna strata czasu albo sie spodobasz i odpisze albo chocbys nie wiem jak zarabista wiadomosc napisal jak z wygladu jestes przecietny to masz na starcie ostro pod gore.