Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedalajlama ty jestes chyba

Jestem w SZOKU po przeczytaniu tego topiku

Polecane posty

ona pisze pod różnymi nickami i zawsze sama ze soba

Gość drodzy kafeterianie
ona jest tutaj znana

Gość niedalajlama
Weż się odpierdol - z pracy piszesz to sie do roboty weź i se daruj. Co za ciemniak. ja jestem na bezrobociu teraz to sobie mogę pisać co chcę, ale ty?

Gość a także lubiana
jej wykłady o Bachledzie i Farrelu były wielokrotnie nagradzane prestiżowymi komentarzami :classic_cool:

Gość niedalajlama
Idżź tyłek wyliż szefowi zanim on cię w niego nie puknie.

Gość niedalajlama
Kończe ten kretyński wątek Z PRZYJEMNOŚCIĄ. :classic_cool:

Gość niedalajlama
:(

Gość niedalajlama
A z czego ja mam się śmiać? Oszalałeś? Ja wręcz MUSZĘ być smutna. No powinnam. Z czego ja się mam śmiać? Z twojej głupoty? Nie bawi mnie to. Ja jestem poważna, a że ktoś nie rozumie, że ktoś się tam zaśmieje z czegoś to już się nie śmieję wcale. Bo nie mam z czego - co racja to racja.

Gość o ja pierdziele ...

Gość ludzie z co to za dzwiadło
wcieło mnie na maksa szok to malo powiedziane

Gość niedalajlama
No i bardzo dobrze. Jestem sobie dziwadłem i chcę sie wynieść. I nie umiem. Czemu? Jestem fascynującym dziwadłem czy o co chodzi? Nie umiem się wynieść z domu. O CO CHODZI? No ale może się poprawi wkrótce. Jestem może OSOBLIWĄ osobą i dobrze - mnie to nie przeszkadza, a inni powinni mieć w interesie kupić mi mieszkanie. Nie. No to nie rozumiem czemu. :(

Gość o ja pierdziele ...
:D

niedalajlama czy Ty taka jeste naprawde jak sie tu ukazujesz czy se jaja robisz?:o

Gość niedalajlama
No bo tak jest - coś mi się stało już nie jestem wcale wesoła i tyle. Raz się śmiałam za dużo i dostałam w tytę to się już nie śmieję. I co - ZNOWU ŹLE. Ło matko święta, ale z was dziwadła :(

Gość niedalajlama
A czemu mam sobie żartować niby? Co uważasz, że mnie to śmieszy, że siedzę w domu na bezrobociu? Oszalałeś chyba.

Gość niedalajlama
No troszkę jestem sobie sama winna - tak 30%. Ale znowu sie bałam latem, że mnie matka z bratową okradną i dlatego siedziałam cały remont w domu, później nie poszłam do pracy już bo nie miałam sił. Czemu ja sie mam poświęcać, a w nagrodę - złdoziejstwo za tyłkiem, wyzysk, chciwość. Co ja mam z tych rodziców? Robię co mi drą się nad uchem, a w nagrodę co? Nie mam siły. W nagrodę zbieram cięgi za to, że ich słucham. Ale żyjcie sobie inaczej na wsi. Proszę bardzo! Spróbujcie mi pokazać bunt wobec rodziców NA WSI! Czekam na wasze video - dosłownie. Jaki koniec tego bez mieszkania w mieście? :(

Gość niedalajlama
I to tak 4 lata odkąd wpadłam w tarapaty. Wtedy jeszcze tak nie przeklinałam. Normalna byłam, a teraz? Co ja z siebie zrobiłam. Ale to nie - to środowisko tak urządzi człowieka. Nie tylko w pracy, ale i ogólnie. To jest przerażające jakie to jest ważne mieć dobre otoczenie w życiu. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Po prostu nie lubiłam mojej miejscowości rodzinnej. Ale teraz to wybaczcie - nie lubię ? - mało powiedziane. :(

Gość niedalajlama
No nie za dużo gadam. Ale przez pracę się tak rozgadałam. Ale ja jestem cichą osobą - tylko przez zła pracę się taka zrobiłam. Dlatego chcę już wyjechać i koniec z tą pracą. Bo to tak jakby mi się osobowość zmieniła. Nie umiem wam tego wytłumaczyć. Za dużo tego i pewnego dnia zaczęłam mieć w głowie takie fale jakby - wiecie jak ktoś się uderzy i go boli wszystko. I dlatego teraz siedzę w domu, a do pracy jakiejś spokojnej. No 10 lat, 10 prac i cały czas wynajem albo użeranie się z chorą umysłowo rodziną. No weźcie i nie oszalejcie. No rodziną - środowiskiem tu jeszcze na pewno :(

Gość niedalajlama
Powiem wam moja praca DLA MNIE miała sens dopóki mieszkałam sama. Ja nie uważam, że nauczyciel , który ma rodzinę jest normalny. Coś mi tu nie gra. No to ale musi zawsze rodzinę na pierwszym miejscu postawić, a nie pracę. Nie wiem zresztą. Wiem tylko, że nie nalezy pracować w Polsce w zbyt dużej liczbie szkół bo można świra dostać. I tyle. A to jest kara bo sie miałam zawodu swojego trzymać w życiu i za pracą wyjechać, a nie iść do pracy w Polsce bo była. Kara boska i tyle :(

Gość niedalajlama
Może mam trochę racji, a może mniej niż trochę wiem tylko, że 4 lata temu byłam normalna, a teraz czasem mam już wątpliwości. Coś mi tu nie gra więc. To środowisko mi nie odpowiada i koniec. Musze je szybko zmienić - najszybciej jak to możliwe. Dosłownie. :(

Gość niedalajlama
Najgorsze są te szpiegi powiem wam, ale nie przeszkadzałoby mi to gdyby mi szpiegował ten kto mi coś daje - wiecie - coś chcę na plus to se przyszpieguję czy to warto. Ale nie - te szpiegi są tak wredne. Nic nie daję, wręcz zabieram i szpieguję by zabrać. No nie - tego już nie wytrzymam. Bo różne szpiegi mogę zrozumieć, ale wredne szpiegi to najgorsze szpiegi jakie istnieją. I później z tego jeszcze normalnie skrzywdziłam osobę, która mnie np. szpiegowała poniekąd, ale miała jakieś tam zamiary lepsze. NIBY. I tak nic z tego, ale... bo szpiegi sa bez sensu przecież. No ale... a ja byłam już tak sciekła na całość, że wszystko podarłam i wrzuciłam do kosza na śmieci. I tyle zrobiłam. I słusznie pewnie :( I do dziś taka jestem :(

Gość niedalajlama ty jestes chyba
ty wąchasz, wciągasz czy wstrzykujesz? :D

Gość niedalajlama
Jeśli mam być szczera to mam dużo oparów w pokoju. ostatnio z migdałowca. Mam też rózne takie... czasem jest tyle dymu. Ale to wszystko. Nie narkotyzuję sie i nie zamierzam.

Gość to chyba znowu ta
od Bachledy.......... ;O

:D :D :D-dobra jest-prawie jak alkoholik podczas ,,wizji''

Gość niedalajlama
Sorki nie z migdałowce tylko z magnolii. I własnie chciałam se więcej kupić tej magnolii już bo mi to odpowiada - ten dymek - ale zabrakło. :(