Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nikola57

co zrobic z uciażliwą i natrętną tesciową -

Polecane posty

Chciałabym sie was zapytac czy macie jakis skuteczny sposób na tesciowa...jestesmy po slubie 3,5roku i od poczatku sa same problemy.Tesciowa denerwóje sie ze jezdzimy do mojej mamy czesto wypomina swojemu synowi"to jedz sobie do tesciowej "itd.zawsze chce byc tam gdzie my jedziemy nie wazne czy chcemy czy nie albo przyjezdzac do nas co tydzien na 3-4dni lub nawet i tydzien.postanowiłam to przerwac poniewaz z mezem sie klucilismy tak ze ja juz z dzieckiem wyprowadzilam sie do mamy. Mieszkanie w którym mieszkamy jest od niej,przepisala na wlasnosc meze ale sama z tesciem jest tu nadal zameldowana,po slubie wyprowadzili sie 15km.z tad,spokoju nie było co chwila przyjezdzala aby pokazac rodzinie mieszkanie jak wyremontowalismy,klucze do mieszkania tez mieli wchodzili mi nawet do lazienki jak bylam sama.Wkoncu kazalam mezowi zmienic zamki bo wchodzila podczas mojej nieobecnosci i szukala mi po szufladach zlapałam ja na goracym uczynku. nie rozmawialismy rok z nimi ani nie jezdzilismy,pogodzilismy sie teraz na swieta i problem ten sam ona co chwile chce tu na pare dni przyjechac znowu kluci moja mame z nami,wgaduje ze mi mama nie dala mieszkania dzwoni do rodziny na wywiady skłuciła mnie z moja ciocia!!!a jak maz zadzwoni i powie ze nie ma potrzeby zeby co chwile przyjezdzala tu na noc to potrafi straszyc nas ze tu wróca mieszkac.ja juz nie wiem jak do niej dotrzec chcialabym zeby wpadla posiedziala ale nie na noc caly czas a jej sie nie da przetłumaczyc,ja jej poprostu nienawidze za to co zrobiła mi mojej matce traktuje nas jak biedaków i poniza nawet na slubie przy całej rodzinie upokozyla moja mame,duzo by bylo pisac o tym czlowieku...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować