Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkoocchhaamm

też tak macie?

Polecane posty

Dziewczyny, czy będąc w związku czasem czujecie się samotne? Czy czasem dowiadujecie się niechcący, że Wasz Ukochany nie jest takim ideałem, jakim miał być? Czy patrzycie na Niego i wiecie, że zrobiłybyście dla Niego wszystko, natomiast On taki nie jest. Niby Was kocha , ale nie jest jak dawny rycerz, dla którego Dama Serca była ideałem i najwyższą wartością. Wszystko jest dobrze, ale ciągle jakieś rozmowy z dziewczynami na gg, jakieś głupie ogłoszenia. Wszystko przez ten internet. Kiedyś było inaczej. Piszcie.

Gość ale to juz bylo
tez tak mamy cala kafeteria tak ma :D

Powinno być odwrotnie. Nie powinnaś być w niego zapatrzona jak w obrazek. To on powinien dla Ciebie zrobić wszystko.... Przykro mi to stwierdzić, ale jakby Cię naprawdę kochał to nie umieszczałby w necie jakiś ogłoszeń... Uwierz, że świat nie ogranicza się tyko do tego jednego faceta.

Gość spokojna konsekwencja
witamy w realnym świecie

Mój facet nie jest ideałem i wcale tego od Niego nie wymagam. Sama idealna tez nie jestem. Mamy zasady w zwiazku których nie przekraczamy. Jeśli mój facet chce szukac atrakcji przez internet to wie że najpierw musimy sie rozstac bo ja sobie tego nie zycze.

nikt nie jest ideałem , kazdy ma wady których na pocxatku znajomosci przez mega zauroczenie sie nie dostrzega spraw zriobiłabys wszytko dla niego on nie , hm... a skad wiesz ? sprwa rozmów z innym kobietami przez gg czy jakis dxiwnych seks ogłoszen to nagle dostrzegłas czy jak, co ion na to gdy mówisz ze ci to nie pasuje

trocghe idealizujesz zwiazke jako piekny , słodki namietny i bez problemów a niestety życie jest okrutne