Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26-latkaaaa

nie mam sie z kim rozmnozyc

Polecane posty

Gość smoczkowsky
buda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wstawiła ogonek w słowie
widzę, że autorka poprawiła stopkę i dorobiła parę ogonków :) Przynajmniej w tych przykładowych słowach, na które zwróciłam uwagę. W pozostałych nadal są byki

a jest o czym :p Stopka z takimi bykami. Istna kompromitacja :p I nie chodzi już o to, że komuś nie chce się używać Alta :D

ale taka ortografia niejednemu odbierze chęć do seksu ;) Jak to ktoś przeczyta to ptak mu opadnie. Tak, wszyscy poważnie czytają tę stopkę, ale po przeczytaniu ta powaga znika :D

Gość laska nie daj sie prostakom
popieram cie szczerze "Ortografy" to są pedanty czyli kryptopedały

"laska nie daj się prostakom" - masz bujną wyobraźnię i skojarzenia :) "najlepsza" - ptaka? Chyba jakbym miała operację zmiany płci. Teraz o "ptaszku" to jest twoja stopka ;) Tylko nie zamęcz zwierzaka.

Gość smoczkowscy
a tak naprawdę jestem Twoim fanem, jesteś najlepsza z najlepszych i twój teks wcale mi nie przeszkadza...... chcialem sprawdzic twoją wytrwałość. Buziakuje i pizde wylizuje....

Gość super glue
Nie wiem, czy ktoś to zauważył, ale laska sama zaczęła czepiać się błędów ortograficznych. Gdyby nie siadała na mrowisku to by jej mrówki nie oblazły.

Gość super glue
cytat: 12:32 [zgłoś do usunięcia] najlepsza ...............laska a życie pisze sie przez ż a nie rz, i kto tu zaśmieca???

Gość super glue
Tylko że to nie było do Twojej wypowiedzi. Nie wymagaj od innych więcej niż od samej siebie. Zresztą umieszczając tą grafomanię w swojej stopce, robisz automatycznie błędy w KAŻDEJ swojej wypowiedzi. Dla mnie to nie błąd ortograficzny, tylko głupota.

Gość super glue
Nie jestem "autorem tego topiku" i jeżeli już gubię się w wypowiedziach to w SWOICH.

Gość super glue
pa