Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbghjyku

pomozcie!! co oznacza ten komunikat z mejla??

Polecane posty

Gość vbghjyku

Mail Delivery Subsystem do mnie ** THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY ** ** YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE ** The original message was received at Mon, 11 Jan 2010 22:57:15 +0100 (CET) from mail-bw0-f228.google.com [209.85.218.228] ----- Transcript of session follows ----- ... while talking to mail.ikp.pl.: >>> DATA

Gość vbghjyku
kurwa no nie chce mi wkleic reszty!!!

Ze to nie jest ten mail , ktory mialas dostac.Wlasciwy zostal wyslany,odebrany at Mon, 11 Jan 2010 22:57:15 / Nie jestem pewna czy dobrze:-o

Gość vbghjyku
----- Transcript of session follows ----- ... while talking to mail.ikp.pl.: >>> DATA

Gość sprawdz sobie przez tlumaczeni
Mail Delivery Subsystem do mnie ** THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY ** ** NIE MUSISZ o ponowne wysłanie MESSAGE ** Oryginalna wiadomość wpłynęło Mon, 11 stycznia 2010 22:57:15 +0100 (CET) od mail-bw0-f228.google.com ----- Transcript of session follows ----- ... podczas rozmowy z mail.ikp.pl.: >>> DANE

Gość vbghjyku
ty myslisz ze nie sprawdzalam w tlumaczu google? nic nie tlumaczy tego, tylko ze jest to podsystem odbioru poczty ja tego mejla wyslalam, a to jest odpowiedz ktora dostalam, nie mam wiec pojecia czy powinnam slac drugi raz czy go dostali, a to b wazny mejl :(

Gość vbghjyku
no tyle to widzialam!! tylko czy ktos tu wie czy to oznacza ze ten mejl dotarl do nich i nie musze sie o niego martwic? ten informatyczny jezyk, sorry, nie dla mnie Warning: message still undelivered after 4 hours Will keep trying until message is 5 days old o to jeszcze jest napisane, ze nie dotarl i beda chceli go dostarczyc w ciagu 5 dni???

z tego maila wynika ,ze juz cos chyba wyslalac tak?wysyslalas wczoraj jakiegos maila?? :-o

Gość vbghjyku
no tak, przeciez ciagle o tym pisze :O wyslalam, dostalam to, pytanie- czy ten moj mejl dotarl do nich czy wisi tam w przestrzeni :P i dostarcza go w ciagu 5 dni? termin mam dzis, wiec nie moge czekac 5 dni az zasrany gmail go dostarczy

Wynika ,ze nie dostali zadnego maila:-o Wisi w przestrzeni,dostarcza go w ciagu 5 dni. przykro mi:-o :classic_cool:

Gość vbghjyku
eh, niech to 😡 nie wiem co ten gmail wyprawia ale wyslalam znowu ten mejl, moze tym razem nie bedzie niespodzianek, a jak dostali i dostana jednak 2 to najwyzej sie skompromituje, i tak gorzej to juz byc nie moze!!