Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna16

Dlaczego akurat ja ???

Polecane posty

Gość Smutna16

Mieszkam w malej wiosce mam 16 lat mama wyslala mnie do sasiada po cokier wiec poszłam pukalam do drzwi i nikt nie otwieral az w koncu sasiad zawolal ze stodoly ze tam jest wiec tam poszlam weszlam do stodoly a on mnie zlapal i zucil na slomę spytalam przerazona co to ma znaczy a on ze mam sie zamknac i nie krzyczec zwiazal mnie jakims lancuche i przywiazal do slupa rozebrał mnie do naga moimi majtkami zatkal mi usta i obwiazal sznurkiem do okola glowy zebym ich nie wyplula potem zaczal mnie bic po piersiach swoim paskiem pozniej mnie odwrocil i po tylku bardzo mnie to bolalo ale nie mopglam nic zrobic najgorsze bylo jeszcze przedemna bo on spuścił spodnie i zaczął mnie popychac od tylu a pozniej mnie bardzo zabolalo bo bylam jeszcze dziewica a on mnie zaczął walic w pizdke juz nie moglam wytrzymac :(:( na koniec spuscil sei na moje piersi rozwiazla powiedzial ze mam sie ubrac i isc do domu i nikomu nic nie mowic bo mnei jeszcze raz tak zwiaze i bedzie trzymal w stodel prze 2 dni i nie bedzie mnie tylko on bzykal tylko jeszcze jego pies bernardyn co mam robic pomocy !!!! ?????

Gość Smutna16
Wiecie co ja sie pytam co mam zrobic bo juz sama nie wiem co a wy sie smiejecie ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu ??? !

Gość klaresa
Smutna16 - powiedział, że masz nikomu nie mówić, a powiedziałaś :-o Czeka cię znowu to samo

Gość sąsiad
a Nie pamiętasz że sama tego chciałaś?

Relacja wydaje mi się wiarygodna. Smutna, zgłoś sprawę na Policję. Najlepiej opowiedz o tym w jakiejś dużej komendzie - powiatowej lub wojewódzkiej. W małych, lokalnych komendach takie zgłoszenia są często ignorowane.