Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randkowiczowy1991

Gdzie zabrać dziewczynę na randkę! Pomóżcie...

Polecane posty

Gość Randkowiczowy1991

Niedawno poznałem niesamowitą dziewczynę i chyba się zakochałem... Raz już zgodziła się ze mną umówić i było bardzo fajnie, a teraz obiecałem jej, że wymyślę jakieś ciekawe miejsce na spotkanie... i nie mam pomysłu :/ Znalazłem świetną ankietę na ten temat http://tylkodlakobiet.wordpress.com/ ale tam najlepszymui miejcami są park, gdzie nie pójdę bo jest zimno i kino gdzie już z nią byłem... Błagam dziewczyny pomóżcie mi i powiedzcie gdzie najlepiej się wybrać ??

Gość 19nastka
ja obstawialabym klasyke - kino a potem dobre lody ;) kazda dziewczyna sie na to skusi albo lodowisko i goraca czekolada ;D

Gość Małagosiaata
Widzę, że kolega jest bardzo mądry, ale ja naprawdę potrzebuje pomysłu... Lodowisko byłoby super, ale u mnie w mieście niestety nie ma i musiałbym ją zabrać 30km dalje. Może jakieś inne sugestie?

Gość 19nastka
a moze teatr;p bedzie zaskoczona :D

Gość zaproś ją do szaletu
szybka kupa i później wspólne mycie rąk :classic_cool:

Gość Randkowiczowy1991
OOO szalety to super sprawa! Dzięki za radę :D

Gość Kokietka-brunetka
ja bym stawiała na kregle a potem uroczysta kolacja przy świecach :)

Gość taakaa jednaaa
A może zabierz ją do pijalni czekolady? Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale w tych większych jest pijalnia czekolady Wedla albo Mount Blanc, tam jest tak klimatycznie, nie drogo i....słodko ;)

Gość gość
jak warszawa to ja polecam klub barometr.. kolo palmy, samo centrum... http://barometr.waw.pl dobra muzyka na zywo, pyszne drinki, super klimat na randke!

Gość gość
Smakowało mi jedzenie w Ganesh na ul. KEN w Galerii Metro. Byłem tam pierwszy raz w życiu i mogę polecić, na pewno wybiore sie tam z dziewczyną . Duże porcje, dodatki już wliczone w cenę, wszystko przyrządzane od podstaw, bez odmrażania na szybko. Oryginalna indyjska kuchnia, robiona wedle tradycyjnych receptur. Polecam miejsce! Prowadzą swoje konto na fejsie; web.facebook.com/GaneshUrsynow.