Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana Magdalena

zamieszał mi w głowie

Polecane posty

Gość oszukana Magdalena

Chłopak poznany w internecie najpierw mnie uwiódł a teraz mnie nie chce. Piękne słówka mówił, adorował, zawsze miał czas i chęć na rozmowę. Kiedy się zaangażowałam, to on zaczął się wycofywać. To trwa 15 miesięcy. Ja mam rodzinę i chcę odejść od męża. Jak mu o tym powiedziałam, to stwierdził, że mi odbiło. Czuję się oszukana. Mąż mnie nie kocha i ja jego też. Chcemy się rozstać i tak. Jak mam teraz zaufać mężczyźnie? no jak?

Gość oszukana Magdalena
Nie, ja jeszcze pól roku muszę czekać na mieszkanie. teraz jesteśmy w separacji. Dwa lata temu oboje podjęliśmy decyzję o rozstaniu, ale formalnie nadal jesteśmy małżeństwem.

Ja tez uwazam , ze Ci odbilo. Checsz rodzine porzucic dla jakiegos glupka, ktory nawet Cię nie chce ?:D

Gość wg standartów jestem gruba
nie poznawaj facetów w necie:O

Gość oszukana Magdalena
Paweł.

Gość bojabojaboja
Normalnie. Masz chyba dość lat, żeby rozumieć, że zdarza się niestety i tak, ale niektórzy zasługują na szansę i z innym facetem może być inaczej, tylko trzeba trochę ostrożniej podejść do znajomości.

Gość oszukana Magdalena
Zakochałam się jak nienormalna. Nigdy wcześniej tak się nie czułam. Nigdy Żaden chłopak nie zawróćił mi w głowie jak Paweł..

Gość oszukana Magdalena
A czemu nie w necie? prawie cały dzień jestem w pracy, to gdzie mam poznawać. W pracy same baby.

Gość jaijaija
kolejna bidula

Gość opierdziane lecz się ty
imbecylu ! sam jestes kurwiarz!

Gość BettyBlue
ha ha też mam na imię Magda a z poznawaniem frajerów przez internet dałam już sobie spokój :D na zawsze :P Jak jesteś normalną, ładną dziewczyną na poziomie to w necie marnujesz tylko czas...