Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powiem ktoreee

jaka agencja modelek hahaha

Polecane posty

Gość allleeeeooooo
szpetne jak mało kto

hahaha dobre :D " { ... Interesuję się motoryzacją, lubię słuchać muzyki techno oraz czytać rozmaite książki ... } " = " jestem blacharą, daje też na wiejskiej dysko i bez tabsów gwałtu, ksiazki to bravo girl w miękkiej okladce" ale ta twarz to jak po wybuchu hiroszimy :O :O :O

Gość jaki zaaaaaal
zal

bo mi mówili że są okropne koślawe i bleeee no ale mieli racje ;( 😭 wszystkie kafeteriuszki to miss polonie :( i mają nogi połączone niczym blizniaki syjamskie. jak chcesz je zobaczyć to moge wstawic linka z góry przepraszam innych :( 🖐️ a co do tej agencji to jestem ciekawa czy one płaciły za te sesje i co to za fotograf amator :o obrobka chyba w picassie :o :O

Gość ja pierdziele co to ma byc
przegladajac portal nk jestem w stanie w ciagu 5 minut znalezc ladniejsze dziewczyny. Te sa STRASZNIE PRZECIETNE ;/

Gość nie powiem ktoreee
ten fotograf co pstrykal fotki tym borsukom powinien prace stracic :o

Gość patrzac na te dziewczyny
podbudowalam swoja samoocene :) Chyba im wysle moje portfolio, skoro tak zwyczajne dziewczyny moga byc modelkami ... to chyba kazda z nas nia moze byc :P

Gość *szeh
patrycja handy jest ladna

Gość becia123456789
zobaczcie ta ostatnia...matko swieta! polowa z nich to paszczury... reszta to mniejsze paszczury. moze ja tez nie jestem piekna, ale jestem ladna i nie mam jakiejs mega tapety na twarzy i sianowatych rozjasnionych wlosow... aha i moze wiele dziewczyn z kafe nie jest pieknych ale nie biora udzialu w castingu do modelek. totalne osmieszanie sie! taka uroda i na modelke

Szczam dalej szczam >>>>bellisimo bravoo bravooo, piękne i sweterek też :) [cud miód] :)

Gość bardzo ładny sweterek
:)

Gość becia123456789
wg mnie handy, jutka i bartula sa w miare. ale i tak sa jakies dziwne...

Mon Amour, a czy mogę ściągnąć owe zdjęcie na dysk twardy? :) [czy będziesz miała coś przeciwko?]:)

Gość becia123456789
{ ... Moje główne zainteresowania kręcą się wokoło modelingu. Sama doskonale swoje umiejętności w kierunku profesjonalnego fryzjerstwa ... } haha, czyli "chodze do zawodowki, bo jestem tak glupia, ze nigdzie indziej mnie nie przyjeli..."

[oja pierdole :D] dziękuję Ban Dole 🌼 skoro sweterk sie podoba to zaczne go szyć na masową skalę...i podpisze Gucci :D ale nie są za chude?? bo jakieś tuczniki sie czepiały że mam anoreksje :( ale nie mam anoreksji...waże 74 kg :(

Gość becia123456789
ta agencja pisze o sobie: "Współpracując z wieloma czasopismami i innymi agencjami na całym świecie, wypromowaliśmy już wiele osób, które teraz są znane w świecie mody. Dlatego, jeżli jeszcze nie ma Cię w naszej bazie, skontaktuj się z nami, by zapoznać się ze szczegółami." w swiecie mody....ta pierwsza od gory ma ubrany sweterek, takie sweterki to pamietam byly popularne 5 lat temu na bazarze :o

Gość na pewno tyle wazysz
? nogi masz chude...

a ściągaj :D rób co chcesz :) to jest zdjęcie z mojej sesją Glamour dla tygodnika Le Mur robione lustrzanką firmy Nokia :classic_cool:

nie wierzę, że ważysz 74 [chyba że z metr osiemdziesiąt masz, co najmniej ...:)] ...nie ważne jakie [ważne, że ładne :)]

lol. hahahahaha :D leżę.. to agencja dla dresiar? :O toście mi humor poprawili :D:classic_cool:🖐️