Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Kto pomoze komp mi siada!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Nie wiem co sie stalo mam viste i jako przegladarki zawsze uzywalam interney explorer .ktora od paru dni nie chce dzialac w ogole:( nie moge odpalic neta wejsc na jakakolwiek strone no nic zawiesza sie i tyle zainstalowalam mozille i wszystko dziala poprawnie przyzwyczailam sie do poprzedniej przegladarki i nie wiem co mam teraz zrobic jak naprawic przegladarke to pomoze prosze:)

Gość kropekkkkkkkk
ja wiem, musisz odłączyć z tyłu na obudowie kabel od usb potem zobaczyć czy myszka działa, jak działa to ten odłączony kabelek musisz wsadzic sobie w dupę i przegladarka wtedy będzie działała.

Gość hfhghjgjghkghkulgulovgfyki
przwecież tu nie ma informatyków to portal kobiecy :O

Gość wyjebac viste
wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste wyjebac viste

Gość hfhghjgjghkghkulgulovgfyki
włącz przywracanie systemu :D

Gość zainstaluj gentoo

Gość Angel form hell
A jak wprowadzałam się do nowego mieszkania to była tam szczoteczka do zębów i jej używam do dziś.

tak to jest jak się kupuje kompa w hipermarketach :-0 no nic, za dużo tłumaczenia co masz zrobić, a i tak pewnie nie zakumasz, więc proponuję poprosić jakiegoś średnio rozgarniętego małolata niech zrobi format i zainstaluje normalny w miare system :-0

Gość zainstaluj gentoo
Czyli ona nie jest nawet w miare rozgarnieta, tylko jest nierozgarnieta :D

kompa nie kupilam w supermarkecie tylko sklepie z laptopami wiec nie cwaniakujcie przywrocilam system i nic nawet zresetowalam i kurwa nic wiec nie wiem gdzie mam juz sprawdzac jutro pogadam z kumplem moze on mi cos poradzi a nie bedzie sie glupio smial.bo nie kazdy musi sie na tym znac