Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kozi93

Kobiety i wymówki

Polecane posty

Gość ...Kobieta...
Faceci... Aż strach pomyśleć co tu o nas kobietach jeszcze wypiszecie :-D

Gość A co mi tam - coś napiszę
Niedbalstwo to generalnie niechlujstwo! Przegięcie w jedną stronę - plastikowa blondi po solarce - jak i w drugą - niechlujstwo - kręcą tylko niektórych/nielicznych.

eeee nie mów bo nawet z tipsami mogą być dobrymi gospodyniami!!!a skąd wiesz że potencjalna kandydatka będzie dobrą gospodynią?

no tak...a co do poglądów że ładna ,z tipsami(:))ogólnie bardzo zadbana-dziewczyna ma pusto w głowie?to nie taki stereotyp?hę?

Andrew1987 -> niezły filozof z Ciebie:P Wszystko masz tak poklasyfikowane i poszufladkowane??

milinia1 milinia1@tlen.pl'; tzn.co że ma o tobie "z lekka wyj**ane"?to co żę starsza o 3 lata?a ty ile masz? ja mam aktualnie 23:D ona 26. Ogolnie bardzo dobrze sie dogadujemy, ale ona nie traktuje mnie do konca powaznie. Wiele razy juz ja zapraszalem na wspolne wyjscia na miasto itp:D Za kazdy razem sie wykrecala. Z poczatku myslalem ze to z niesmialosci (bo jest spokajna i raczej niesmiala dziewczyna) ale pozniej zaczelo mnie to wkurzac. Ona po prostu szuka juz kandydata na meza i ojca. I co gorsze... ona chyba szuka idealu... zakochala sie najwidoczniej w swoich marzeniach...

Gość andrew a nie bierzesz pod
uwagę, ze może ona zakochała się nie w swoich marzeniach tylko po prostu w innym faceci, który jest dla niej ideałem ;) Zaznaczam, że dla innych ideałem być nie musi :P

szkoda tylko że tak mało jest takich facetów którymi można nacieszyć oko!!!na pewno panie bardziej dbają o wygląd(nawet jak staniki są wypchane!:)he he)ale jednak!

milinia1 zgadzam się z Tobą ;) naprawdę szkoda, że mało jest facetów, na których można sobie popatrzeć z przyjemnością ;)

A jak wygląda facet "cieszący oko", jeśli można prosić o rewanż opisowy?!?

Andrew1987 ;> kobiety nie lubią w tym wieku facetów młodszych od siebie (z wyjątkiem tych, które mają taki fetysz)

słuchaj ANdREW -"tego kwiatu jety pół światu"nie ta to inna!ja mam 25 lat jak zaczyna cię to wkurzać to porozglądaj się dookoła!często jest tak że jakaś inna wzdycha skrycie a ty jej nie widzisz...

A co mi tam - coś napiszę Andrew1987 -> niezły filozof z Ciebie Wszystko masz tak poklasyfikowane i poszufladkowane?? Po prostu juz pare razy zawiodlem sie na dziewczynach... i to za kazdym razem w ten sam sposob... :D za bardzo sie angazowalem i to mnie zawsze gubilo...:D Ale taki juz jestem:D:D:D milinia1 milinia1@tlen.pl'; no tak...a co do poglądów że ładna ,z tipsami( ogólnie bardzo zadbana-dziewczyna ma pusto w głowie?to nie taki stereotyp?hę? Nie to mialem na mysli. Ladna i inteligentna dziewczyna jjest obiektem pozadania przez kazdego faceta. Zas ladna ale glupia staje sie posmiewiskiem albo zabawka na kilka wieczorow. PS. czasami zazdroszcze innym facetom ze kreca z dwiema albo z trzema dziewczynami. Ja naleze do tyc hwiernych jednej... niestety dziewczyny wykorzstuja moja lojalnosc i same skacza na boki...:( I badz tu czlowieku szczery i uczciwy wobec dziewczyn...

eeee tam!tu nie chodzi o wiek,bez przesaDY!ON NIE MA 65 ,tu chodzi o to że on chcę a ona nie bardzo!

oj coś mi tutaj zakrawa o "ciepłe kluchy". Andrew mam nadzieję, że jednak taki nie jesteś ;)

a może właśnie o wiek chodzi, bo naprawdę jeszcze w tym wieku faceci są jednak trochę dziecinni :O a jeśli tak jest jak on pisze, że ona szuka kandydata na męża i ojca jej dzieci to chyba na dzieciaka się nie połasi :P

ojej....za młody jesteś na takie biadolenie!!!cholera w końcu jakaś się znajdzie warta ciebie i twoich uczuć!!!:):):)

Teraz to pojechałaś. Jak nie kręci z kilkoma na raz to zaraz "ciepłe kluchy"???? NO PROSZĘ CIĘ....

raczej chodziło mi o biadolenie i użalanie się, ze kobieta wykorzystuje jego lojalność, a nie o nie kręcenie z kilkoma kobietami :P

Gość he he he Andrew1987
Oj Andrew1987 choćbyś był nie wiem jak uczciwy, szczery to i tak Ci to nic nie da jeśli nie masz w sobie "tego czegoś"

nie uważam że faceci tym wieku są dziecinni!!!!!!(oni w każdym wieku tacy są!:):)he he!!)to był żart oczywiśćie!w liceum owszem.

No to jak wygląda ten typ faceta, na którym się wiesza oko???

jak dla mnie faceci z moim wieku (25) i młodsi są dziecinnie niestety

"andrew a nie bierzesz pod uwagę, ze może ona zakochała się nie w swoich marzeniach tylko po prostu w innym faceci, który jest dla niej ideałem Zaznaczam, że dla innych ideałem być nie musi" Byc moze... kazdy jest wolnym czlowiekiem i ma prawo decydowac o wlasnym losie. Ja nie mam zamiaru jej zmuszac, zeby byla na sile ze mna... :D Tylko wku*wia mnie to ze najpierw rzuca teksty typu "kochany jestes" albo " to chyba nie byl przypadek ze sie spotkalismy.." a kiedy ja chcialem ja gdzies zabrac to sie szybko wycofywala i od razu gadka ze "ona w tym wieku to powinna miec meza i dziecko" Co to jest do *uja:D:D:D Jakis marny flirt...:D

nie wiem jak wy ale ja idę słodkie ramionka Morfeusza...czyli walnąć w kimono!zobaczę jutro coście tu nawymyślali!:):):):):)DOBRANOC!NIECH WAM SIĘ PRZYŚNIĄ FAJNE BABECZKI!!

Facet na którym zawiesza się oko : -wysprtowany - widać to po sylwetce - nie chuderlak (oczywiście to zostało wykluczone przy podpunkcie wysportowany ;) -z ładną , krągłą pupą :P -tak gdzieś 180 -ładna, zadbana fryzurka

czyli nażelowany kark 180cm???

kark a wysportowany facet to dwie różne sprawy :P ale jak widać w umysłach facetów istnieje tylko kategoria chudzielec albo kark :O

a tak w ogole to dzieki bardzo za podsumowanie mnie jako "cieple kluchy":D:D:D Ale zebym ja to jeszcze wzial do siebie...:D:D:D:D:D He, he. Raczej bym to okreslil, ze poki traktuje dziewczyne z dystansem to jest OK:D gorzej jak sie zakocham:D to wtedy zaczynam glupiec i zaczynam "rzezbic w gownie" i wrecz na sile uszczesliwiac panne:D

Gość juu
jak dla mnie wzrost min 185 bo jestem wysoka.. z pupcia sie zgodze bez zelu, bez przesady najlepiej szatyn/brunet :) nie lubie blondynow, moze dlatego ze sama jestem .. i z poczuciem humoru koniecznie :)