Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia909

The Sims 2 Ikea urządza dom

Polecane posty

Gość gosia909

Kupiłam płytę Ikea urządza dom i piszę , że musze zainstalowac w innej lokacji niż Sims 2 ;/ nie wiem o co chodzi;/;/ pomozcie

Gość simanka
wejdz na torrenty.org i szukaj sims2 ikea... będzie pełno instrukcji

Gość gosia909
No własnie tylko w instalacji jest zeby nie instalowac w tej samej lokacji.... ;/;/;/ aha jeczcze jedno jak juz sie zainstaluje to powinno isc z plytki the sims 2 czy the sims 2 ikea urzadza dom??? bo mi idzie z ikeii;/;/;/ a gdy wkladam plytke the sims 2 to pisze ze mam wlozyc z ikei.... wiec z ktorej ma prawidlo isc ???

Gość gość
Mam do sprzedania: The Sims 2: Zwierzaki 10zl Cztery Pory roku 10zl Ikea Urządza Dom 7zl Szyk i elegancja - akcesoria 7zl Wszystko orginalne, wszystkie cd-key itd. Kontakt mail: sylwiaoliwa46@gmail.com Pozdrawiam :):)

Gość gość
Pooomocy! Mam Ts2 Ikea Urządza Dom i Moda z H & M, ale przy instalacji mam błąd, że muszę zainstalować Cztery Pory Roku, a ja nie mam tego dodatku -,- Moi rodzice nie każą mi już kupować za bardzo gier (gdybyście widzieli moją szafę trudno się dziwić), ale dziwne, bo z innymi dodatkami - pożyczanymi i moimi nie miałam takich problemów o.O Także z akcesoriami ;-; Pomoże ktoś?