Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla-zona

Panna młoda w krótkim włosach??????

Polecane posty

Gość przyszla-zona

hej mam pytanko:) w przyszlym roku biorę ślub i zastanawiam sie juz teraz nad fryzura...... mam krotkie wlosy i niespecjalnie dobrze czuje sie w dlugich, jednak ogladajac wszystkie fora rzadko kiedy mozna trafic na fajne krotkie uczesanie, czy myslicie, ze koniecznoscia jest zapuszczenie wlosow??? czy krotkie wlosy tez pauja ??

Gość pasują pasują
moja koleżanka cały czas ma krótkie włosy i nie zmieniała tego na ślub. miała taką fajną krótką fryzurkę z pazurkami, zresztą jak zawsze bo za dużo zmienić nie można było. jakieś delikatne pasemka, raczej żeby zrobić refleksy no i kwiatek wpięty za uchem. w welonie wyglądałaby mocno dziwnie a tak- mimo krótkich włosów bardzo dziewczęco i świeżo

Gość przyszla-zona
i jeszcze wspomnę , ze nie farbuję włosów :) jestem brunetka i w tej chwili mam taką asymetryczną fryzurkę, ale nie całkiem męską :)

Gość pasują pasują
jak nie farbujesz to nie eksperymentuj przed samym ślubem, najwyżej teraz sprawdź czy lekkie pasemka nie ożywią troszkę koloru. nie zapuszczaj włosów na siłę żeby mieć te obowiązkowe loczki :) jeśli dobrze się czujesz w swoich włosach to tylko pogadaj z fryzjerką czy np. zrobi coś fajnego gdybyś miała np. o 2-3 cm dłuższe. masz czas, więc posprawdzaj sobie opcje :)

Gość jusaa
ja proponowałabym woalkę, uroczo i z klasą