Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bojąca się

Czy można być w ciąży przy 3 testach negatywnych?

Polecane posty

Gość bardzo bojąca się

ostatni okres miałam 5 listopada. Teraz nic:( w odstępach czasu zrobiłam testy- pre test bobo test i chyba pink test.Negatywne. Wariuję:O mam powiększony i bolący biust,często oddaję mocz i mam spory apetyt. Wizytę u gina mam w nastepnym tygodniu:( czy 3 testy roznych firm moga klamac? co to moze byc jak nie ciaza?

Gość tak mozna

Gość bardzo bojąca się
????

Gość Spoko luzik...
Wg mnie nie jesteś w ciąży. Mogłaś mieć zwyczajnie problemy z owulacją (która nie nastąpiła), stąd brak okresu. Problem może wystąpić z powodu stresów, stosowania diety celem odchudzania się, braku witamin (B6/magnez), problemów z hormonami (za wysoka prolaktyna, brak skoku LH, niski progesteron - związany z niepękaniem pęcherzyka Graffa), brak wystarczającej ilości snu, zespół policystycznych jajników, stan zapalny, choroby, przyjmowanie różnych leków, zmiany klimatu, odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, etc, etc... Bądź po prostu mogłaś mieć cykl bezowulacyjny, bo takie też się zdarzają u zdrowych kobiet. Lekarz powie co Ci jest i pewnie dostaniesz leki na wywołanie okresu. Powodzenia życzę:)

odpowiedź powyżej jest bardzo prawidłowa :) Po dwóch miesiącach test nie ma prawa oszukać. Masz ciążę urojoną :( bez wywoływanie się nie obejdzie, więc do gina!

Gość cienka riposta
nie ma takiej opcji zebys zaszla