Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cindrellla80

moja mama traktuje mnie jak małe dziecko

Polecane posty

Gość cindrellla80

Mam duży problem, jestem właśnie po kłótni z moją mamą. Mam 30 lat, mieszkam sama (mieszkanie kupiłam za swoje pieniądze), mam dobrą pracę, jestem niezależna. A mimo to, za każdym razem jak przychodzę odwiedzić rodziców, matka traktuje mnie jak małe dziecko. Jestem jak na przesłuchaniu, zaczyna się już w drzwiach: dlaczego nie masz czapki? gdzie masz czapkę? co wczoraj jadłaś zrobiłaś sobie kanapki do pracy? itd... a gdzie wyjeżdzasz? a z kim ? gdzie będziesz spać? co robić? co jeść? - czyli opowiedź mi każdą minutę swojego życia, plus do tego odpowiedni komentarz (mama jest fanką radia maryja i wszyscy moi znajomi są według niej zepsuci i wszędzie gdzie pójdę czycha na mnie niebezpieczeństwo i zło), co mam robić? i tak przychodzę do domu z obowiązku, żeby zająć się juz starzejącymi się rodzicami. Zerwać kontaktu nie mogę, bo jestem im potrzebna a do mojej mamy żadne tłumaczenie nie dociera, ale ja już nie mogę tego wytrzymać :(((((((

Gość ciesz się póki masz mamę

Gość aaaabbbbcccc
mama na pewno nie chce dla Ciebie zle. to starsza osoba wiec po prostu sprobuj to zatolerowac. pomysl co bys zrobila gdyby jej zabraklo ? (odpukac) mama to najwazniejsza osoba w zyciu, z samego szacunku (mimo,ze to czasem trudne) trzeba zniesc niektore zachowania

Gość kafegłąb
matka jest tylko jedna

Gość gość
jestem 15latkiem i moja mama również traktuje mnie jak male dziecko zwłaszcza zima dobija mnie ale nieppotrafie się jej postawić sama mnie wychowuje no i kocham ja nigdy n iesprawiam jej klopotow i godze się na jej nadopiekunczosc jak wspomniałem zima uczestniczy jak się ubieram oczywiście musze ubrać grube bawełniane rajtuzy przed wyjściem sprawdza czy mam je na sobie pomaga mi ubrać skafan der czapeczke na uszki szaliczek rękawiczki zadowolona uściska mnie wycaluje klenie dlonia w pupe i mowi pa kochanie mamusia odbierze cie ze szkoly

Gość Boby

Chciałbym być traktowany jak małe dziecko że bedze musiał spać w łużeczku dla bobasów bede musiał chodzić w pampersie dzień i w nocy i chciałbym nosić pampersy body legginsy rajstopy śliniaczek rajtuzy śpioszki ...enkę i  chciałbym poznać dziewczynę która będzie mnie tak traktować jak dziewczynę i dał by jej sie malować i przebierać w ciuszki dla dziewczyn  i założyć mi pampersa lub podpaskę i rużowe majtki i ubierać stanik ...enkę i body jeśli ona zechce to dam sie też jak ona tylko chce jestem otwarty na wszystko jej pomysły jeśli chodzi o szpilki to ona musi mi sie jej dać sie przewinąć chociaż raz . Kocham pampersy mam 17 lat 

Gość ...

to jakas choroba 

Gość mopel

Autorka jeszcze żyje? Jak tam sytuacja?

Gość Gość

Chciałbym nosić pampersy i nie wiem jak to powiedzieć mamie i lubie nosić body rajstopy  rajstopy leginsy śliniaczek smoczek śliniaczek  i pić z butelki