Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie bolą nogi

diosminek, pelethrocin czy detraleks

Polecane posty

Gość a mnie bolą nogi

Gość a mnie bolą nogi
kurcze za szybko enter :O Moje pytanie jest takie: Czy któryś z tych leków dostanę bez recepty? Strasznie bola mnie nogi, są ciężkie i opuchnięte jakby grubsze. Mam je zimne a w środku czuję ogień :( Mam popękane żyłki - co widać i widzę że niebawem zrobią mi się zylaki. Prace mam siedząca więc 8 godzin siedzę na dupie. I nie mam możliwości gdziekolwiek spacerować. Proszę o rady.

Gość a mnie bolą nogi
a może znaczenie ma jakie buty noszę w pracy i jak wysoko mam krzesło ustawione? Kombinuję już na wszystkie sposoby i nić nie pomaga. Przecież nie bedę siedziała z nogami na biurku :O a tak by trzeba było zrobić :)

Gość a mnie bolą nogi
NIKT NIE DORADZI???

Gość ghsdfaw
idz do lekarza chirurga żylnego lub flebologa żeby sparwdził czy nie masz skłonności do zatorów żylnych... co do tych tabletek to najlepszy jest detralex, jest na recepte ale czasami sie udaje wyżebrać go w aptece:)

Gość KaskaU1816
Korzystaliscie z leku co sie nazywa Pelethrocin? Bo wyszukiwalam komentarzy dotyczacych tego preparatu i chcialam Was zapytac. Moze moglibyscie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Tu jest troche komentarzy o Pelethrocin: http://www.listalekow.pl/pelethrocin/ - uwazacie, ze warto sie tym zasugerowac? Wolalabym sie nie rozczarowac i zmarnowac bezsensownie sianko, dlatego pytam Was o rade. Dzieki za wszelkie porady.