Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhamahama

Alicja Bachleda Curuś jako wielka gwiazda

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhamahama

Moim zdaniem wiecieco - nie wyglądalibyście tak źle z tą Bachledą gdyby to dziecko wzięła, nazwała Curuś i koniec. A tak? Gwiazda na studiach będzie? No ale nic - studia ... to dobre dla gwiazd. Na pewno. :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Nie - choć powiem Ci ostatnio interesuje mnie chińska filozofia ludowa. Dalajlamę już jednak olałam. Z wielu względów. Ale Chin nie.

Gość fan pieknej Bachledy
ona jest wspaniała, zazdroszczę Farellowi

Gość cien cienia
Wiesz, pomysl nad zalozeniem bloga:D genialnie by Cie sie czytalo:) a teraz pisz dalej bo posmiac mi sie chce:)

Gość wypuścili CIe z waraitkowa

Gość hhhhhhhhhhhamahama
wiecie jak ona mogła sie promować jedynie po roli tej syreny, żeby to miało sens? Tak jak ta z tego Zmierzchu - zdjęciami dosyć takimi ... artystycznymi. I to by jej pasowało i do prasy z tymi zdjęciami tym bardziej , że ona jest bardziej modelką niż aktorką. Bo jest zbyt zewnętrzna i dlatego gra sama siebie. Każdy krytyk wam to powie. Więc miała se narobić zdjęć i tak sie w USA reklamować czy gdzieś w Europie. Wcale niekoniecznie Plejobj. Dosłownie tak jak ta z tego zmierzchu, ale nie ta co ma być - bo tam jakaś inna jest - inne nazwisko. Ja tego nie oglądam , ale to był jedyny pomysł bo co - gazety czytają wszyscy , a festiwale to w sumie już musisz być gwiazdą. No jeszcze zalezy jaki festiwal. Albo nagrodę zdobyć na festiwalu to jest czerwony dywan wtedy też. A tak? A chyba nie umie tego wymyślić, że zdjęciami się miała promować i tyle. Odpowiednimi rzecz jasna. Teraz bez sensu bo ma dziecko, ale przed dzieckiem? Po prostu nie miała pomysłu i taki koniec. :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
No a studia teraz zostają jej poważne jakieś, a mogła być sobie fotografką przecież i modelką - fotomodelką. Tyle :( No ale nie umiała sobie tego sama wymyślić to inni jej pomogli - bardzo :(

Gość nixxi1237
haha, żal mi curusiowej,, a gwiazda jest że ho ho, no sorry ale ona nie jest ani ładna(nie podoba mi sie ta końska szczena) i wygląda na dobrze zakonserwowana 40stkę a nie na 26latkę, oglądałam jej zdjecia z Berlina i jest na nich jakaś zapuchnieta, jak po jakimś botoksie albo innym syfie, niektóre 40stki lepiej od niej wyglądaja, dorzucę do tego brak gustu, na wielu oficjalnych okazjach pokazała brak klasy, np w Cannes ubrała sie jak na dyskotekę, a na festiwal w Berlinie jakby żałobę nosiła, i te szare kozaki nie wystarczyły, prezentowała się mdło, jest średnio utalentowana, ale wg mnie nie przyciąga uwagi, jest co tu dużo mówić przeciętnej urody, tylko polskie portale robią z niej nie wiadomo kogo, a jak na razie jej dorobek nie powala i najbardziej znana jest z urodzenia dzieciaka Farrella, wielki zaszczyt, może i osiagnie sukces ale w oczach wielu osób dojdzie do tego 'przez łóżko' a i ciekawe gdzie ten pierścionek zaręczynowy???

Gość hhhhhhhhhhhamahama
No od razu mogła istnieć na festiwalach - jak grała w niemieckich filmach , istnieć w Polsce oczywiście. Teraz syrena i jakieś zdjęcia do reklamy wody mineralnej - choćby i w Polsce czy gdzieś tam do magazynów. To wampirzyca ma zdjęcia w wodzie, a syrena co - jako wampir? Nie wiem :( I do dziś nie umie nic nie zrobić, ale teraz to nie ważne bo jest matką dziecka. No ale co z tego jak sie nie umie zachować i skrytykować Farela. Pewnie liczy, że coś od niego mimo wszystko dostanie. Laska myśli tylko o pieniądzach... straszne :( I jeszcze się każdy cieszy, że się z nią nie zadawał bo to bez sensu. Tak się myśli bo to tragedia i tyle :(

Gość Alicja Bachleda Curuś
jestem miedzynardową gwiazdą!!:classic_cool:

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Tak sie NIE MYŚli miałam napisać bo to tragedia albo całe zycie w kłamstwie. Wiecie o co chodzi - ona w ogóle nie mówi tego co myśli, jej nikt nie rozumie o co jej w sumie chodzi. I tak każdy widzi, że to były tylko pieniądze, no ale nic z tego. No tak nie można. No w sumie jak ma moralność zerową - bo ma moralność zerową dla normalnego człowieka to naprawdę mogła się już rozebrać do tego plejboja bo by więcej osiągnęła tak. A w tym Berlinie? Pierścionek. No zdjęła. A woda? Wodę se pije. Albo pół litra - w kileiszku to chyba nie woda, nie?

Gość hhhhhhhhhhhamahama
I powiem wam - no dobrze jakaś bardziej dramatyczna rola to rola tej uprowadzonej Weroniki i koniec. Co o niej można powiedzieć jako o aktorce? No to dorobek teatralny poproszą - brak. Piosenki? Gdzie ona coś z piosenką robiła? Nie no - skreślona i tyle. Jedynie program w telewizji GOTOWANIE NA EKRANIE w Polsce zostaje NORMALNIE a w Niemczech "Podziwiam Andrzeja Wajdę" - wywiad z Alicją Bachledą i koniec :(

Gość nixxi1237
żeli papa, ja uważam że nie umie spiewać, żadko która aktorka ma głos

Gość hhhhhhhhhhhamahama
teraz by ja uratowac mogły jedynie dobre receznje za tę rolę. Gdyby miała dużo dobrych recenzji ( 5 w jakichś poczytnych magazynach) to jeszcze ją uratują, ale ona dostała 2 ustawione nagrody za to, że była Polką urodzoną w Meksyku. I to koniec. I wyłącznie po to, żeby film sie lepiej sprzedawał, a nawet przez to nie była gwiazdą tego filmu bo gwiazdą był Kevin Kline czy jakiś tam z Oskarem aktor - mafiozo i porywacz był gwiazdą. Ona była po prostu ładna i tyle. Dlatego została porwana i koniec. Nawet to jej można zakwestionowac. No i to zawsze jest dramat jak cię porwą więc co tu wielce za rola i koniec :( Mafiozo jest trudniejszy powiedzą i co im zrobicie?

Gość w5r4ywrt
taka z niej gwiazda jak i z dody smrody. Prawdziwe gwiazdy to takie co cos potrafią, są skronme do tego np. Jopek , czy nosowska

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Nie wiem czy ona umie śpiewać. Powinna umieć grać wiesz. Ale śpiewa. Ona jest śpiewna. Czy ona umie śpiewać? Coś tam sobie nuci pod nosem? Jeszcze by ją ratowały piosenki autorskie albo własne scenariusze pisane do szuflady. Nie ma? Spadaj :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
No ja pycha zniszczyła. Straszne. A zachwycała się skromnością. Nie można tego zrozumieć - obłęd, nie? Bo wszedzie pisała - Colin jest skromny, a jest gwiazdą. Nie jest gwiazdą. No to źle bo on też jest psycholem - właśnie powinien być gwiazdą. Co on ma do wpieprzania sie w cudze państwo i to tak nachalnie? Co to - czyżby się nudził? Wyobrażacie sobie inne gwiazdy, zeby tak sie zachowywały? Dlatego chyba nie wyszło mu z żadną i tyle o nim jak dla mnie. Zyczę mu 500 milionów za nic - tak skończy. A kiedy zostanie kultowy? Jak se ten krzyż zetrze z ramienia. A o swoim końcu marnym już przesądził sam - moje zdanie - jak zaczął kłamać jakim jest ideałkiem - tak z 10 lat temu gdy się rozwiódł z Brytyjką. :(

Gość jakby to kogoś obchodziło...
Bosz... zeby ciebie zawisc nie zniszczyla

Gość hhhhhhhhhhhamahama
teraz nieszczęście bo przez durną Bachledę Niemcy musza płacić Farelowi.Ale za to mają drogę otwartą do USA. Cały błąd tej historii polega na tym, że on dostawał kasę na reżyserię , na filmy, a teraz mu płacą bo mu zawsze płacili. No taki układ. Bachleda robi to samo - pozbyła sie Wajdy i Polski też. A on się pozbył reżyserii. A jaki koniec całości? Już każdy siedzi cicho i tyle :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Ja jej nie zazdroszczę. Ja jej współczuję bo jest chora umysłowo. Coś się z nią stało w jakimś momencie. Nie wiem w którym. Czy ona była Zosią czy była...sama sobą? Pisze, że była ...sama sobą więc co tej ZOSI tak dostała? Jakiś obłęd. No teraz jest już Wajdą, ale... :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
wiecie - ona i tak by coś dostała w tych Niemczech bo była od Wajdy, a ona sobie wymyśliła chyba, że to przez casting i że wszystko sama. No ale jechała z nazwiska przecież, a nie jako gwiazda. Obłęd dosłownie :( Co ich w Niemczech jakaś Zosia obchodzi? No to mogła se kostiuma szukać dalej. Bez sensu reszta i koniec. A teraz muszą uważać, żeby nie schańbić Wajdy w USA i tyle. A robić już mogą co chcą. Czyli morał - Niemcy się w USA pogorszyli przez Bachledę - a to nie jest na korzyść dla Polski :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
wiecie tam jest 60 milionów Niemców w USA - strzeżcie się ich. I tyle. Marnie się to skończy dla Polski wszystko bo Niemcy musą Polkę promować - no żesz diabli to wezmą. I pewnie coś jej będą musieli zabulić za tę Artemisię bo im Farel nie odpuści, ale na tym koniec. A Bachleda do Polski. A tu? Ale to jest jedna sprawa, a druga to co w USA. I tyle. A tu co - cokolwiek uczciwie osiągnęła? Wszystko za rodzinę i nazwisko. Sama cos osiągnęła - żałosna wariatka :( Mogła być jakaś 10 razy tak piękna jak ona i bez nazwiska zero dostała a nie rolę Zosi, ale ona sama tę rolę zdobyła. Zero i tyle :( Ale tego nikt nie wie.