Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heliena

Wysłałam sms do wróżkarza Anubisa, a on mi odpisał

Polecane posty

Gość Heliena

dość dziwnie... zapytałam, czy będę miałą z obecnym partnerem udane małżeństwo (biorę ślub latem), a on mi odpisał: "witaj hmmm sam nie wiem jak to określić ale raczej średniosię to zapowiada ani źle ani dobrze ciężko tu wyrokować czy to będzie udane" Troche mnie to zmartwiło, kiedyś wysłałm do niego maila i odpisał podobnie. Ten głupi mail chodzi mi teraz po głowie i wysłałam sma, a tu znowu ogólniki :/

Gość Heliena
Ja się tym niby nie przejmuję, ale gdzieś tam mi to chodzi po głowie, że nie napisał : " nie martw się, będziesz mega - szczęśliwa" :o

Gość Heliena
zwłaszcza, że sporo ludzi w necie twierdzi, ze się jego wróżby sprawdzają :/ Czy ktoś z was miał podobne doświadczenia?

Gość Heliena
czy ktoś się wypowie? Proszę...

Gość justyniolka
kobieto opanuj sie.. to oczywiste ze piszac do wrozki z jakims pytaniem ona odpowie ci ogolnikowo.. nie moze ci konkretnie odpowiedziec czy bedzie udane czy nie.. gdyby napisala ze bedzie udane bylabys szczesliwa, gdyby napisala ze bedziesz nieszczesliwa z tym mezczyzna Twoja poswiadomosc moglaby ci nie pozwolic na to zeby wyjsc za maz za niego bo caly czas mialabys obawy. takie odpowiedzi sa szkodliwe dla psychiki czlowieka, napisalas ze sie tym nie przjmujesz a jednak golym okiem widac ze ruszylo cie to porzadnie a poco robic sobie problem z powodu jakiegos glupiego smsa? masz swoj rozum a uczucia ludzkie to sfera ktorej sam Bog na dobra sprawe nie moze tknac, wiec jesli chcesz miec udane malzenstwo to staraj sie o nie, pielegnuj je, zaskakuj partnera i zrob wszystko zeby w wsz zwiazek nie wkradla sie nuda. i nie wysylaj zadnych smsow do wrozek bo to tlko strata pieniedzy czasu i nerwow.

Gość czaruuuunia
Nie wiem czy to dobry pomysł z tymi smsowymi wróżbami. Ja zapytałam jedną wróżkę kiedy będę miała dziecko, napisała mi że zajdę w ciążę w Boże Narodzenie, dwa razy się wtedy kochaliśmy, mężowi nic o tej wróżbie nie mówiłam, ale nic z tego nie wyszło. Nie ma ciąży, to już wiem :-( Tak się cieszyłam, teraz mam doła

Gość katarz yna
wysyłanie smsów do wróżek to naciągactwo i strata pieniędzy. Wysyłają co chwilę po kilka smsów na dzień, by odpowiedzie TAK lub NIE trzeba zapłacić 3,66.

Gość a teraz podstwaowe pytanieee
a czego sie szmato spodziwalas po wrozbie ANUSA?????????????????????