Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natallkaaaa

POMOZCIE tabletki anty

Polecane posty

Gość natallkaaaa

w poniedzialek zaczelam brac antybiotyk AMOKSIKLAV. Biore pierwsze opakowanie tabletek anty RIGEVIDION.. antybiotyk bede brala do soboty a tabletek jeszcze mam 7 wiec do wtorku.. czy mam pozniej zrobic normalna przerwe z tabletkami anty....?? i z kolei drugie pytanie przez ile dni mam sie dodatkowo zabezpieczac?? dzieki z gory...

Gość natallkaaaa
??

Gość jamjest
tabletki anty bierz normalnie, tylko podczas seksu na wszelki wypadek zabezpieczaj sie dodatkowo prezerwatywa bo niektore antybiotyki oslabiaja dzialanie antykonceptów

Gość jamjest
zrob normalna przerwe,a dodatkowe zabezpieczenie przez czas brania antybiotyku :)

Gość natallkaaaa
dzieki.. ale tylko wtedy gdy bede brala antybiotyk?? jak skoncze to nie musze juz dodatkowo sie zabezpieczac.. sorki ze tak pytam ale to moje 1 tabletki anty

Gość natallkaaaa
jest tu kto?? ;P

Gość ja powiem tak.....
teoretycznie jesteś zabezpieczona od momentu brania tabletek ale mnie mój lekarz uczulił że podczas brania pierwszego opakowania powinnam zabezpieczyć sie dodatkowo ...każdy organizm reaguje inaczej na hormony i potrzebuje czasu do przystosowania się ja osobiście posłuchałam sie rady lekarza i przez pierwszy miesiąc dodatkowo stosowaliśmy prezerwatywę...ale zdania tutaj będą na pewno podzielone moje jest takie

Gość natallkaaaa
wiem o tym.. tylko chodzi mi teraz o zachowanie sie po antybiotyku.. w jakim % to obniza antykoncepcje... i przez ile nastepnych dni jeszcze mam sie "zagumiac"

Gość natallkaaaa
moze mi ktos jeszcze pomoc??!!

Gość akinomMonika
Czy leki typu septolete bądź acatar obniżają działanie tabletek anty? ??Jestem w połowie 5 opakowania OC35...