Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammma miaa

Czy facetowi może się odwidzieć tak z

Polecane posty

Gość mammma miaa

Czy facetowi może się odwidzieć tak z dnia na dzień ? Tzn Dzisiaj trzyma mnie za rękę dzwoni na drugi dzień obiecuje, że będzie dzwonił a póżniej cisza . Jaka może być przyczyna takiego zachowania ?

Gość mammma miaa
To jest facet po 30 stce

Gość widocznie moze
moj nie wydawal sie gowniarzem, ma 25 lat i z dnia na dzien sie przestal odzywac... :o moze nie powinnam panikowac, ale zastanawia mnie to :o

brak szacunku do kobiety, jak mozna byc z nia a pozniej nie powiedziec prost w oczy ze to juz nie to ? albo ze ma inna ?jak zwykle chowaja głowe w piasek ;/

Gość mammma miaa
Chyba lepiej jest usłyszeć że to jednak nie to niż zastanawiać się co jest grane

Gość Józek
Tak, moze, bo jestesmy zli, szkodzimy zdrowiu i powinno sie nas zakazac

Gość A-ta
może, oj może; nawet taki po 30tce; lepiej im milczeć, niż wyjasnić - brak odwagi; poza tym - co z oczu, to z serca; echhh;

Gość Józek
Siuneczka, to nie brak szacunku, to po prostu brak czasu zeby to tlumaczyc. A autorka niech wyluzuje. Pewnie oprocz niej ma tez inne fajne zajecia, co oczywiscie nie musi swiadczyc, ze z jakas laseczka pikuja teraz razem z pozycji stojacej na lozko.

Gość czy wy juz calkiem...
zglupialyscie? dlaczego sie tak katowac i zadawac sobie pytania bez odpowiedzi? nie chce was, to dajcie sobie spokoj, zycie plynie dalej, a wy winnyscie plynac z nim, a nie stac na brzegu i rozpaczac jak kupa nieszczescia :P

józek jaki brak czasu ??? wy nigdy nie macie go w nadmiarze!! bo teraz pojawia sie nowa i jej poswiecacie go az za wiele ;p ale 5 min nie macie na wyjasnienia ? ;p

Gość mamma miaa
Nie katuje się tylko zastanawiam się bo mi obiecywał i dlatego mnie to troszkę dziwi i tyle

Gość Józek
Siuneczko, kobiety nie chca slyszec prawdy.

Gość mamma miaa
Cieakwe to jestem wyjątkiem bo nawet sama powiedziałam mu, że wolę uslyszeć prawdę Nie jesteśmy parą!

Gość ja też bym tak wolała...

Gość Józek
Wolisz uslyszec: poznalem dziewczyne, ma piekna twarz, ekstra tylek, z lozka wychodze jakby mnie stado sloni podeptalo, ciagnie lepiej niz Ty. To juz koniec. Czy: Ide po cukier do sklepu. Ze co ? Ze wczoraj przynioslem ? Tak, to znaczy sie ... yyy ... ale on jakis taki nie slodki. Kiedy wroce ? Nie wiem.

wystarczyłoby : "To już koniec"

Gość Józek
To faceci pewnie wala do Ciebie drzwiami i oknami, przynajmniej nie ma cyrkow przy rozstaniach i tlumaczenia dlaczego

może i walą, tyle że ja nie chcę być z kimś, żeby nie być samemu...a później to raczej ja musiałabym tłumaczyć "dlaczego" hehe a tak poważnie, chodzi o to, że w momencie, kiedy mężczyzna zaczyna mnie "olewać" wolałabym usłyszeć, że to koniec, niż domyślać się i czekać, czy odpisze, czy oddzwoni... Jeśli facet kończy znajomość przez milczenie jest nam o milion razy gorzej niż gdyby otwarcie przyznał, że to nie to.Takie moje zdanie

a już najgorsze jest, kiedy facet pisze smsy, dzwoni tylko dlatego, że uważa że tak wypada, nie chce ranić, a tak naprawdę ma nas w "głębokim poważaniu"

a tak w ogóle to są tacy faceci jak powyżej napisałam, bo to raczej domena kobiet... ehhh już sama się pogubiłam

Gość Józek
"a później to raczej ja musiałabym tłumaczyć "dlaczego" hehe" Potrzebuje swobody/jestes dla mnie za dobry/na pewno jest gdzie dziewczyna co lepiej bedzie cie traktowac/nie ma miedzy nami chemii Zapewne ktores z tych :)

albo : nie jestem Ciebie warta :)

ale chyba to lepsze niż :byłeś tylko zabawką w moich rękach, wypełnieniem pustki po poprzednim i dla zabicia nudy przed kolejnym :)

Gość Józek
"albo : nie jestem Ciebie warta" To samo mialem na mysli. Jest miedzy nami chemia ;) "ale chyba to lepsze niż :byłeś tylko zabawką w moich rękach, wypełnieniem pustki po poprzednim i dla zabicia nudy przed kolejnym" O dzisiaj mow, "Bylam z Toba tylko dla seksu" napewno zrozumie :)

i ucieszy się, bo znaczy że musiał być niezły w te klocki, skoro byłam dla seksu :)

Gość Józek
Tak. Pozniej znowu trafisz na jakiegos podlego chama Józka, co obiecuje ale nie dzwoni, no ale on przynajmniej bedzie idealny jezeli o "te" klocki chodzi :)

no właśnie, nie będzie dzwonił i nawet nie powie dlaczego. Ale kobiety wolą drani..taka prawda