Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinieszka

Pytanie dla znających sie na komputerach

Polecane posty

Gość kalinieszka

mam zainstalowany bezprzewodowy modem usb, i za kazdym razem pojawia sie tabelka z napisem "Punkt dostepu z którym próbujesz sie połączyć wymaga podania klucza WPA SSID Klucz bezpieczeństwa ................... [OK] [Anuluj] ___________________________________________________ co mam zrobić, gdzie jest ten " klucz ' i co to jest pin chyba nie.

Gość mrofeczkaa
kazda siec bezprzewodowa jest zabezpieczona klucze, spytaj u operatora lub poczytaj w instrukcji

Gość kalinieszka
nigdzie nie znalazłam: jest tylko kod pin, puk i nr . karty telefonu :(

Gość kalinieszka
na dodatek jeszcze jedna tabelka o treści "BEWINTERNET jest juz włączone. Chcesz kontynuować instalację? ewinternet Pl zostanie automatycznie wyłączone [anuluj włączanie pakietu} [Zamknij aplikację i włącz pakiet}

Gość kalinieszka
Jaka debilka? co z tego jak wcisne OK ...ZASTANÓW SIĘ :O

Gość cukierecek27
a może na opakowaniu tego modemu w niektorych wypadkach tak jest

Gość kalinieszka
tez patrzyłam i nie ma, ale ja laptopa przywiozłam za granicy i były troche problemy z zainstalowaniem modemu, chociaz robił to kolega , który zna sie na komputerach. Z tego co widziałam potrzebował tylko modem i kod pin, no i drugi komputer. Na pewno nic innego nie ,bo reszte miałam odłożoną. Tak ze uruchomił go, tylko że jego nie bedzie przez tydzień ja nie mam do niego telefonu,

Gość kalinieszka
Gdzie jest ten co mnie nazwał tępą strzała i niedouczona debilką? Jak jestes douczony to prosze, popisz sie swoja wiedza !

Gość kalinieszka
Juz mam, ale to było cos w rodzaju hasła które on wpisał sam od siebie. Dziekuje wszystkim, którzy starali sie mi pomóc, a karoolek niech spada na topiki zwizane sexem kochanki, itp. bo tylko on kobiety nazywa tępe strzały.