Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkarolina

2800 zł za orkiestre na weselu 1-dniowym to dużo ???

Polecane posty

Gość kkkkkkkarolina

Ile wy płaciliście albo będziecie płacić ? W zespole 4 osoby , grają muzykę na żywo , w zespole jest osoba która zabawia gości i organizuje różne zabawy. Podobno grają tak że goście bawią się do zdarcia butów ! co o tym sądzicie ?

Gość ja na studniówce
placę za zespół 3 tyś na jeden wieczór ;) al;e też jest dobry

Gość nie nie dużo ja płacę 3000zł
nie nie dużo ja płacę 3000zł w czerwcu

Gość santander2010
Nie, to nie dużo. Taki chyba standard. Znajomi płacili 3 tysiące a zespół był do 6 rano, tylko moim zdaniem za dużo przerw robili.

Gość Ooooooooooo.o
A coś ty Feel'a wynajęła? :O

Gość kkkkkkkarolina
Oni też grają do ostatniego gościa .

Gość santander2010
oooo hehe Feel to pewnie chciałby z 10 tysiaków ;)

Gość zależy gdzie mieszkasz
Ja płaciłam w maju 1200 zł za 4 osobowy zespół, grali od 15 do 4 rano. Zabawa była udana, wszystkim się podobało, goście nie schodzili z parkietu

Gość do autorkiiii
A możesz mi napisaćjak nazywa się ten zespół albo chociaż na jaką litere jest ten zespół?? Taki jakiś znajomy się mi wydaje:) Taka sama opinia:) Ja za zespół płace 2300zł za 4osoby i tez nawet nawet graja..nie byłam na weselu i nie słyszałam na żywo ale byli u szwagra na 2weselach takze spraedzeni:) No bo tamci juz zajęte sporo maja

Gość kkkkkkkarolina
zespół na literę A . Jestem ze śląska czy to wygórowana cena jak na tą okolice czy normalna ? :)

Gość ślub_w_2010
Nie, to normalna cena. Też jestem ze Śląska, mój zespół bierze 2500 zł za 2010 rok (3 osoby) a co rok to stawka jest wyższa. Są tańsze zespoły, owszem, ale ci lepsi się cenią, to normalne.

Gość aaa_to_nie_ten
Aha jak na A no to nie znam myślałam że na O :) To jest bardzo dobra cena,ja dzwoniąc po zespołach słyszałam tylko od 3000zł do 5/6 , MIałam własnie taki przypadek Zespół Z okolic Krk. grał na weselu znajomego z pazdierniku 09' wtedy brał 3500zł a jak juz ja dzwoniłam i pytałam o cene na 2011 to powiedział mi 5500zł (!!) :/ Także załamka...Ciekawa jestem jakie będą ceny za 3/4 lata..:/ masakra

Też jestem ze Śląska, mój zespół bierze 2500 zł za 2010 rok (3 osoby) " 2 keybordzistów i wokalistka którzy jada na podkładach z MP 3 to i za 1500 zł można znalezc Prawdziwa kapela ( która gra na żywo ) bas , 2 gitary , organy i perkusja bierze najmniej ok 4.000 tys zł ... o takich zespolikach jak piszesz którzy podpieraja sie muzyką z kompa nawet nie ma co sobie zawracac głowy sumą 2500 zł ... za dużo

Gość martys100
Nie jest to dużo.

my w czerwcu 2007 3000 zl płacilismy na dwa dni w 2009 równiez czerwiec szwagrier 3500 na dwa dni orkiestra rewelacja

Nie jest to dużo." a ja ci mówię że przepłacasz ... za 3 osobowy zespół na przyszły rok koles mój płaci 1600 zł graja z podkładów mp3 ... Nelly Furtado brzmi tak jak by to muzycy z jej kapeli grali :) ale ja sie temu nie dziwię wcale ;)

Gość lokatka
jak dla mnie duzo... tez jestem ze slaska, placimy 2500 tyle ze za dwa dni :> zespol 3-osobowy, sprawdzony :)

Gość ślub_w_2010
Przepłaca się czy nie, chodzi także o terminy zespołów. O dobry zespół trudniej niż o salę, tym bardziej, że mało który zespół ma stronę na necie i jest to raczej marketing szeptany, gł. znajomy powie znajomemu itp., czasem zdarza się, że sale (restauracje) polecają jakiś zespół, ale jeżeli i tak już nie ma wolnych terminów w odpowiadającym nam czasie, trzeba szukać dalej.

Gość ślub_w_2010
Suknia ślubna też mogłaby być za 1000 a często kosztuje ok. 3 000 zł, jak ze wszystkim zresztą, przepłaca się często tylko dlatego, że to nazywa się "ślubne" - fryzura ślubna, makijaż ślubny, buty do ślubu itd.

Gość kkkkkkkarolina
TAK Jak pisałam powyżej moja orkiestra gra na ŻYWO!! bez żadnego podkładu mp3 . Zespół podobno rewelacja ja nie słyszałam ale grają aż do zdarcia butów u gosci :) Także myślę że są warci swej ceny !! Podpisałam już umowę

Gość korsrelax
To nie Dużo , to normalna cena ,wiem bo sama mam zespół, znam też ceny konkurencji- to umiarkowana cena można powedzieć że środkowa

to jest zależne gdzie ... bo jeśli orkiestra jest z jakiegoś Parzęczewa to wezmie za występ 5.000 tysi bo nie maja konkurencji u siebie na wsi .... a jesli to jest np Wrocław to uwierz mi ale kapele która gra na podkładach znajdziesz i za 1800 zł ( konkurencja duża wiec można sie targować )

Gość Ślub_w_2010
Regres chyba na odwrót - to w małych miasteczkach i na wsiach jest dużo zespołów i jest duża konkurencja. Ale to trzeba być w temacie ;)

Gość gjgj
a ja mam zespol za 4 tys, 3 osobowy drogi ale bardzo mi sie podoba jak graja za jeden dzien no ale coz od niego zalezy wiekszosc wesela:)

Gość KarolinaWiktoria
my mamy zespół za 2500 z Bielska,(na 10.10.2010) u nas zespołów po dostatkiem ;podpisamliśmy umowę z chyba 10tym który słyszeliśmy, a może i 11-tym bylismy z nimi na sylwestra od razu zarezerwowaliśmy salę i zespół, grają w szóstkę nie za dużo disco polo, na czym mi zależało i w przystępnej cenie!!! Trzy dziewczyny i trzech chłopaków. Polecam

Gość dla karoliny od kolegi łukasza
Jeżeli są to profesjonaliści to cena Dobra. :-)